History's Future
%
54

History's Future

Bekijk de trailer

Kijk History's Future

Moeite met waar je nou History's Future moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na een overval waarbij hij zijn geheugen verliest, verlaat een man die wij leren kennen als ‘MP’ (Missing Person, gespeeld door de Ierse acteur Mark O’Halloran) zijn thuis en begint aan een reis. Tijdens zijn omzwervingen van land tot land en een serie van vreemde, verlichtende en soms komische ontmoetingen, verwerft MP nieuw inzicht in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Fiona Tan portrait

  Fiona Tan

  Director

 • Mark O'Halloran portait

  Mark O'Halloran

  Actor

 • Denis Lavant portait

  Denis Lavant

  Actor

 • Anne Consigny portait

  Anne Consigny

  Actor

 • Hristos Passalis portait

  Hristos Passalis

  Actor

 • Manjinder Virk portait

  Manjinder Virk

  Actor

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Actor

 • Brian Gleeson portait

  Brian Gleeson

  Actor

 • Johanna ter Steege portait

  Johanna ter Steege

  Actor

Trailers

History's Future

Op zoek naar History's Future? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

History's Future streamen

Het streamen van movies als History's Future heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als History's Future waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je History's Future dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

History's Future downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als History's Future te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

History's Future torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

History's Future trailer

Weet je nog niet zeker of History's Future jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.