History's Future
%
54

History's Future

Bekijk de trailer

Kijk History's Future

Moeite met waar je nou History's Future moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na een overval waarbij hij zijn geheugen verliest, verlaat een man die wij leren kennen als "MP" (Missing Person, gespeeld door de Ierse acteur Mark O'Halloran) zijn thuis en begint aan een reis. Tijdens zijn omzwervingen van land tot land en een serie van vreemde, verlichtende en soms komische ontmoetingen, verwerft MP nieuw inzicht in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Fiona Tan portrait

  Fiona Tan

  Director

 • Mark O'Halloran portait

  Mark O'Halloran

  Actor

 • Denis Lavant portait

  Denis Lavant

  Actor

 • Anne Consigny portait

  Anne Consigny

  Actor

 • Hristos Passalis portait

  Hristos Passalis

  Actor

 • Manjinder Virk portait

  Manjinder Virk

  Actor

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Actor

 • Brian Gleeson portait

  Brian Gleeson

  Actor

 • Johanna ter Steege portait

  Johanna ter Steege

  Actor

Trailers

History's Future

Benieuwd naar History's Future? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als History's Future kunt bekijken.

History's Future streamen

Wil je History's Future streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je History's Future gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

History's Future downloaden

movies als History's Future kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar History's Future. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van History's Future. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

History's Future torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om History's Future te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

History's Future trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of History's Future je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!