History's Future
%
54

History's Future

Bekijk de trailer

Kijk History's Future

Moeite met waar je nou History's Future moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na een overval waarbij hij zijn geheugen verliest, verlaat een man die wij leren kennen als "MP" (Missing Person, gespeeld door de Ierse acteur Mark O'Halloran) zijn thuis en begint aan een reis. Tijdens zijn omzwervingen van land tot land en een serie van vreemde, verlichtende en soms komische ontmoetingen, verwerft MP nieuw inzicht in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Fiona Tan portrait

  Fiona Tan

  Director

 • Mark O'Halloran portait

  Mark O'Halloran

  Actor

 • Denis Lavant portait

  Denis Lavant

  Actor

 • Anne Consigny portait

  Anne Consigny

  Actor

 • Hristos Passalis portait

  Hristos Passalis

  Actor

 • Manjinder Virk portait

  Manjinder Virk

  Actor

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Actor

 • Brian Gleeson portait

  Brian Gleeson

  Actor

 • Johanna ter Steege portait

  Johanna ter Steege

  Actor

Trailers

History's Future

Wil je History's Future kijken? De movie van Fiona Tan uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om History's Future op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om History's Future met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

History's Future downloaden

Het downloaden van History's Future is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je History's Future ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

History's Future streamen

Het streamen van History's Future heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je History's Future online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar History's Future kijkt. Ideaal!

History's Future torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van History's Future. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

History's Future trailer

Bekijk eerst even de trailer van History's Future voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.