History's Future
%
54

History's Future

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk History's Future

Moeite met waar je nou History's Future moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor History's Future

Samenvatting

Na een overval waarbij hij zijn geheugen verliest, verlaat een man die wij leren kennen als "MP" (Missing Person, gespeeld door de Ierse acteur Mark O'Halloran) zijn thuis en begint aan een reis. Tijdens zijn omzwervingen van land tot land en een serie van vreemde, verlichtende en soms komische ontmoetingen, verwerft MP nieuw inzicht in de complexiteit van gevoelens die aanwezig zijn in het Europa van de 21ste eeuw.

Regisseur en acteurs

 • Fiona Tan portrait

  Fiona Tan

  Director

 • Mark O'Halloran portait

  Mark O'Halloran

  Actor

 • Denis Lavant portait

  Denis Lavant

  Actor

 • Anne Consigny portait

  Anne Consigny

  Actor

 • Hristos Passalis portait

  Hristos Passalis

  Actor

 • Manjinder Virk portait

  Manjinder Virk

  Actor

 • Rifka Lodeizen portait

  Rifka Lodeizen

  Actor

 • Brian Gleeson portait

  Brian Gleeson

  Actor

 • Johanna ter Steege portait

  Johanna ter Steege

  Actor

Trailers

History's Future

History's Future streamen

History's Future streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

History's Future downloaden

Zin om History's Future te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als History's Future te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

History's Future torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als History's Future makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

History's Future trailer

Wil je er zeker van zijn dat History's Future jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.