Hit List
%
57

Hit List

Kijk Hit List

Moeite met waar je nou Hit List moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A family man (Jan-Michael Vincent) and a mob witness (Leo Rossi) hunt a mob hit man (Lance Henriksen) who has mistakenly kidnapped the family man's son.

Hit List

Wil je Hit List kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1989 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hit List streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hit List niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hit List zelfs gratis bekijken.

Hit List downloaden

Wil je Hit List ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hit List overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hit List torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hit List is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hit List trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hit List de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.