Hitman
%
63

Hitman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hitman

Moeite met waar je nou Hitman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hitman

Bekijk nog 5 bronnen

Weten in welke bioscopen Hitman draait?

Samenvatting

Agent 47 is een genetisch gemodificeerde huurmoordenaar, die beschouwd wordt als de allerbeste in zijn vak door zijn uitzonderlijke koelbloedigheid en dodelijke precisie. Maar nadat de uitvoering van een opdracht mislukt is wordt hij zelf doelwit van Interpol en de Russische geheime dienst.

Regisseur en acteurs

 • Xavier Gens portait

  Xavier Gens

  Director

 • Timothy Olyphant portait

  Timothy Olyphant

  Agent 47

 • Dougray Scott portait

  Dougray Scott

  Mike Whittier

 • Olga Kurylenko portait

  Olga Kurylenko

  Nika Boronina

 • Robert Knepper portait

  Robert Knepper

  Yuri Marklov

 • Ulrich Thomsen portait

  Ulrich Thomsen

  Mikhail Belicoff

 • Henry Ian Cusick portait

  Henry Ian Cusick

  Udre Belicoff

 • Michael Offei portrait

  Michael Offei

  Jenkins

 • Christian Erickson portait

  Christian Erickson

  General Kormarov

 • Eriq Ebouaney portait

  Eriq Ebouaney

  Bwana Qvie

 • Joe Sheridan portait

  Joe Sheridan

  Captain Gudnayev

 • James Faulkner portait

  James Faulkner

  Smith Jamison

Trailers

Hitman

Benieuwd naar Hitman? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hitman draait.

Hitman in de bioscoop

Hitman draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hitman.

Hitman streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hitman te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hitman een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hitman zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hitman torrent

Op zoek naar een torrent van Hitman? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hitman zonder zorgen.

Hitman downloaden

Als Hitman binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hitman trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hitman de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.