Hitting a New High
%
48

Hitting a New High

Nu kijken

Kijk Hitting a New High

Moeite met waar je nou Hitting a New High moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hitting a New High

Samenvatting

A Paris singer's (Lily Pons) press agent (Jack Oakie) arranges her Manhattan debut by way of Africa.

Regisseur en acteurs

 • Raoul Walsh portait

  Raoul Walsh

  Director

 • Lily Pons portait

  Lily Pons

  Suzette

 • Jack Oakie portait

  Jack Oakie

  Corny Davis

 • John Howard portait

  John Howard

  Jimmy James

 • Eric Blore portait

  Eric Blore

  Cedric Cosmo

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Lucius B. Blynn

 • Eduardo Ciannelli portait

  Eduardo Ciannelli

  Andreas Mazzini

 • Luis Alberni portait

  Luis Alberni

  Luis Marlo

 • Vinton Hayworth portait

  Vinton Hayworth

  Carter Haig

 • Leonard Carey portrait

  Leonard Carey

  Jervons

Hitting a New High

Veel gehoord over Hitting a New High en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Hitting a New High heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Hitting a New High streamen

Wil je Hitting a New High, de movie met Lily Pons, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Hitting a New High zelfs gratis kijken.

Hitting a New High downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Hitting a New High ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Hitting a New High er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Hitting a New High torrent

Op zoek naar een torrent van Hitting a New High? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Hitting a New High te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Hitting a New High trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Hitting a New High. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.