Hitting a New High
%
48

Hitting a New High

Nu kijken

Kijk Hitting a New High

Moeite met waar je nou Hitting a New High moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hitting a New High

Samenvatting

A Paris singer's (Lily Pons) press agent (Jack Oakie) arranges her Manhattan debut by way of Africa.

Regisseur en acteurs

 • Raoul Walsh portait

  Raoul Walsh

  Director

 • Lily Pons portait

  Lily Pons

  Suzette

 • Jack Oakie portait

  Jack Oakie

  Corny Davis

 • John Howard portait

  John Howard

  Jimmy James

 • Eric Blore portait

  Eric Blore

  Cedric Cosmo

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Lucius B. Blynn

 • Eduardo Ciannelli portait

  Eduardo Ciannelli

  Andreas Mazzini

 • Luis Alberni portait

  Luis Alberni

  Luis Marlo

 • Vinton Hayworth portait

  Vinton Hayworth

  Carter Haig

 • Leonard Carey portrait

  Leonard Carey

  Jervons

Hitting a New High

Benieuwd naar Hitting a New High? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Hitting a New High kunt bekijken.

Hitting a New High streamen

Wil je Hitting a New High streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Hitting a New High gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Hitting a New High downloaden

movies als Hitting a New High kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Hitting a New High. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hitting a New High. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Hitting a New High torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Hitting a New High te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Hitting a New High trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Hitting a New High je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!