Hitting a New High
%
48

Hitting a New High

Nu kijken

Kijk Hitting a New High

Moeite met waar je nou Hitting a New High moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hitting a New High

Samenvatting

A Paris singer's (Lily Pons) press agent (Jack Oakie) arranges her Manhattan debut by way of Africa.

Regisseur en acteurs

 • Raoul Walsh portait

  Raoul Walsh

  Director

 • Lily Pons portait

  Lily Pons

  Suzette

 • Jack Oakie portait

  Jack Oakie

  Corny Davis

 • John Howard portait

  John Howard

  Jimmy James

 • Eric Blore portait

  Eric Blore

  Cedric Cosmo

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Lucius B. Blynn

 • Eduardo Ciannelli portait

  Eduardo Ciannelli

  Andreas Mazzini

 • Luis Alberni portait

  Luis Alberni

  Luis Marlo

 • Vinton Hayworth portait

  Vinton Hayworth

  Carter Haig

 • Leonard Carey portrait

  Leonard Carey

  Jervons

Hitting a New High

Wil je Hitting a New High kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1937 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hitting a New High streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hitting a New High niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hitting a New High zelfs gratis bekijken.

Hitting a New High downloaden

Wil je Hitting a New High ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hitting a New High overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hitting a New High torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hitting a New High is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hitting a New High trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hitting a New High de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.