Hitting a New High
%
48

Hitting a New High

Nu kijken

Kijk Hitting a New High

Moeite met waar je nou Hitting a New High moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hitting a New High

Samenvatting

A Paris singer's (Lily Pons) press agent (Jack Oakie) arranges her Manhattan debut by way of Africa.

Regisseur en acteurs

 • Raoul Walsh portait

  Raoul Walsh

  Director

 • Lily Pons portait

  Lily Pons

  Suzette

 • Jack Oakie portait

  Jack Oakie

  Corny Davis

 • John Howard portait

  John Howard

  Jimmy James

 • Eric Blore portait

  Eric Blore

  Cedric Cosmo

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Lucius B. Blynn

 • Eduardo Ciannelli portait

  Eduardo Ciannelli

  Andreas Mazzini

 • Luis Alberni portait

  Luis Alberni

  Luis Marlo

 • Vinton Hayworth portait

  Vinton Hayworth

  Carter Haig

 • Leonard Carey portrait

  Leonard Carey

  Jervons

Hitting a New High

Wil je Hitting a New High kijken? De movie van Raoul Walsh uit 1937 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Hitting a New High op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Hitting a New High met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Hitting a New High downloaden

Het downloaden van Hitting a New High is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Hitting a New High ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Hitting a New High streamen

Het streamen van Hitting a New High heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Hitting a New High online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Hitting a New High kijkt. Ideaal!

Hitting a New High torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Hitting a New High. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Hitting a New High trailer

Bekijk eerst even de trailer van Hitting a New High voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.