Hitting the Nuts
%
69

Hitting the Nuts

Kijk Hitting the Nuts

Moeite met waar je nou Hitting the Nuts moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Hitting the Nuts is the 'true' story of the 2009 Scott County, Indiana Poker Championship as told by those who were there. This mockumentary follows the town preacher, busty waitress, lovable redneck dad, portly returning champion and a simple Amish farmer as they do battle in the town's annual, illegal Texas Hold 'em Tournament.

Hitting the Nuts

Hitting the Nuts streamen

Hitting the Nuts streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hitting the Nuts downloaden

Zin om Hitting the Nuts te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hitting the Nuts te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hitting the Nuts torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hitting the Nuts makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hitting the Nuts trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hitting the Nuts jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.