Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Moeite met waar je nou Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Bekijk nog 111 bronnen

Weten in welke bioscopen Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw draait?

Samenvatting

Dwayne Johnson en Jason Statham zijn terug als Luke Hobbs en Deckard Shaw in Fast & Furious: Hobbs & Shaw. Dit is de spectaculaire eerste stand-alone film van de wereldwijd succesvolle Fast & Furious franchise, die met acht films tot nu toe al bijna $5 miljard heeft opgebracht. De actiefilm Fast & Furious: Hobbs & Shaw geeft een nieuwe wending aan de succesvolle Fast & Furious franchise en neemt je mee van Los Angeles naar Londen en van het verlaten Chernobyl naar het prachtige Samoa. Geregisseerd door David Leitch (Deadpool 2) en opnieuw naar een script van Chris Morgan. Geproduceerd door Chris Morgan, Dwayne Johnson, Jason Statham en Hiram Garcia. Uitvoerend producenten zijn Dany Garcia, Kelly McCormick, Steven Chasman, Ethan Smith en Ainsley Davies. Met o.a. Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba, Vanessa Kirby en Helen Mirren.

Regisseur en acteurs

 • David Leitch portait

  David Leitch

  Director

 • Dwayne Johnson portait

  Dwayne Johnson

  Luke Hobbs

 • Jason Statham portait

  Jason Statham

  Deckard Shaw

 • Idris Elba portait

  Idris Elba

  Brixton

 • Vanessa Kirby portait

  Vanessa Kirby

  Hattie Shaw

 • Eiza González portait

  Eiza González

  Madame M

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  Actor

 • Stephanie Vogt portait

  Stephanie Vogt

  Actor

 • David Mumeni portait

  David Mumeni

  Actor

 • Axel Nu portrait

  Axel Nu

  Eteon Medical Tech

Trailers

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Benieuwd naar Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw draait.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw in de bioscoop

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw torrent

Op zoek naar een torrent van Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw zonder zorgen.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw downloaden

Als Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.