Hobbyhorse Revolution
%
70

Hobbyhorse Revolution

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hobbyhorse Revolution

Moeite met waar je nou Hobbyhorse Revolution moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hobbyhorse Revolution

Samenvatting

Hobbyhorse Revolution is een grappige en ontroerende film over de kracht van de verbeelding en het belang van een groep waar je je goed bij voelt. De documentaire volgt drie jonge meisjes, Aisku, Elsa en Alisa, wier levens zijn veranderd door hun nieuwe hobby: stokpaardjes. Niet iedereen begrijpt wat ze daar leuk aan vinden, maar de meisjes gaan dapper door met hun hobby. Spelen met stokpaardjes is normaal gesproken iets voor kleine kinderen, maar de Finse tieners van nu hebben het naar een nieuw niveau getild. Elk handgemaakt stokpaardje heeft zijn eigen naam en persoonlijkheid. In Finland zijn al zo’n tienduizend fanatieke stokpaardrijders die deze hobby net zo serieus nemen als echte ruiters. De stokpaardjeskoorts verspreidt zich nu ook naar het buitenland. De spanning stijgt naarmate het grote kampioenschap nadert.

Regisseur en acteurs

  • Selma Vilhunen portrait

    Selma Vilhunen

    Director

Trailers

Hobbyhorse Revolution

Benieuwd naar Hobbyhorse Revolution? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hobbyhorse Revolution draait.

Hobbyhorse Revolution in de bioscoop

Hobbyhorse Revolution draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hobbyhorse Revolution.

Hobbyhorse Revolution streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hobbyhorse Revolution te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hobbyhorse Revolution een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hobbyhorse Revolution zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hobbyhorse Revolution torrent

Op zoek naar een torrent van Hobbyhorse Revolution? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hobbyhorse Revolution zonder zorgen.

Hobbyhorse Revolution downloaden

Als Hobbyhorse Revolution binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hobbyhorse Revolution trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hobbyhorse Revolution de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.