Holding the Man
%
73

Holding the Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Holding the Man

Moeite met waar je nou Holding the Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holding the Man

Samenvatting

In het Australië van de jaren 70 worden twee jongens verliefd. Ze komen obstakels in hun 15 jaar durende relatie te boven tot een nieuwe crisis op hun pad komt.

Regisseur en acteurs

 • Neil Armfield portrait

  Neil Armfield

  director

 • Geoffrey Rush portrait

  Geoffrey Rush

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  actor

 • Sarah Snook portrait

  Sarah Snook

  actor

 • Camilla Ah Kin portrait

  Camilla Ah Kin

  actor

 • Kerry Fox portrait

  Kerry Fox

  actor

 • Craig Stott portrait

  Craig Stott

  actor

 • Ryan Corr portrait

  Ryan Corr

  actor

Trailers

Holding the Man

Op zoek naar Holding the Man? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Holding the Man streamen

Het streamen van movies als Holding the Man heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Holding the Man waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Holding the Man dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Holding the Man downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Holding the Man te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Holding the Man torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Holding the Man trailer

Weet je nog niet zeker of Holding the Man jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.