Holding the Man
%
73

Holding the Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Holding the Man

Moeite met waar je nou Holding the Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holding the Man

Samenvatting

In 1970s Australia, two teen boys fall in love with each other and defeat obstacles to their 15-year relationship, until a new crisis comes their way.

Regisseur en acteurs

 • Neil Armfield portrait

  Neil Armfield

  director

 • Geoffrey Rush portrait

  Geoffrey Rush

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  actor

 • Sarah Snook portrait

  Sarah Snook

  actor

 • Camilla Ah Kin portrait

  Camilla Ah Kin

  actor

 • Kerry Fox portrait

  Kerry Fox

  actor

 • Craig Stott portrait

  Craig Stott

  actor

 • Ryan Corr portrait

  Ryan Corr

  actor

Trailers

Holding the Man

Benieuwd naar Holding the Man? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Holding the Man draait.

Holding the Man in de bioscoop

Holding the Man draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Holding the Man.

Holding the Man streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Holding the Man te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Holding the Man een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Holding the Man zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Holding the Man torrent

Op zoek naar een torrent van Holding the Man? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Holding the Man zonder zorgen.

Holding the Man downloaden

Als Holding the Man binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Holding the Man trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Holding the Man de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.