Holding the Man
%
73

Holding the Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Holding the Man

Moeite met waar je nou Holding the Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holding the Man

Samenvatting

In 1970s Australia, two teen boys fall in love with each other and defeat obstacles to their 15-year relationship, until a new crisis comes their way.

Regisseur en acteurs

 • Neil Armfield portrait

  Neil Armfield

  director

 • Geoffrey Rush portrait

  Geoffrey Rush

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  actor

 • Sarah Snook portrait

  Sarah Snook

  actor

 • Camilla Ah Kin portrait

  Camilla Ah Kin

  actor

 • Kerry Fox portrait

  Kerry Fox

  actor

 • Craig Stott portrait

  Craig Stott

  actor

 • Ryan Corr portrait

  Ryan Corr

  actor

Trailers

Holding the Man

Wil je Holding the Man kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Holding the Man streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Holding the Man niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Holding the Man zelfs gratis bekijken.

Holding the Man downloaden

Wil je Holding the Man ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Holding the Man overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Holding the Man torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Holding the Man is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Holding the Man trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Holding the Man de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.