Holding the Man
%
73

Holding the Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Holding the Man

Moeite met waar je nou Holding the Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holding the Man

Samenvatting

In 1970s Australia, two teen boys fall in love with each other and defeat obstacles to their 15-year relationship, until a new crisis comes their way.

Regisseur en acteurs

 • Neil Armfield portrait

  Neil Armfield

  director

 • Geoffrey Rush portrait

  Geoffrey Rush

  actor

 • Anthony LaPaglia portrait

  Anthony LaPaglia

  actor

 • Guy Pearce portrait

  Guy Pearce

  actor

 • Sarah Snook portrait

  Sarah Snook

  actor

 • Camilla Ah Kin portrait

  Camilla Ah Kin

  actor

 • Kerry Fox portrait

  Kerry Fox

  actor

 • Craig Stott portrait

  Craig Stott

  actor

 • Ryan Corr portrait

  Ryan Corr

  actor

Trailers

Holding the Man

Zin om Holding the Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Holding the Man te bekijken voor je op een rijtje.

Holding the Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Holding the Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Holding the Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Holding the Man er ook in SD heel goed uit.

Holding the Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Holding the Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Holding the Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Holding the Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Holding the Man torrent

Denk je dat je om Holding the Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Holding the Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Holding the Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.