Holiday
%
79

Holiday

Nu kijken

Kijk Holiday

Moeite met waar je nou Holiday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holiday

Samenvatting

Johnny Cose, a freethinking financier, has finally found the girl of his dreams — Julia Seton, the spoiled daughter of a socially prominent millionaire — and she's agreed to marry him. But when Johnny plans a holiday for the two to enjoy life while they are still young, his fiancée has other plans & that is for Johnny to work in her father's bank!

Regisseur en acteurs

 • George Cukor portait

  George Cukor

  Director

 • Katharine Hepburn portait

  Katharine Hepburn

  Linda Seton

 • Cary Grant portait

  Cary Grant

  John 'Johnny' Case

 • Doris Nolan portait

  Doris Nolan

  Julia Seton

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Professor Nick Potter

 • Henry Kolker portait

  Henry Kolker

  Edward Seton

 • Binnie Barnes portait

  Binnie Barnes

  Mrs. Laura 'The Witch' Cram

 • Jean Dixon portait

  Jean Dixon

  Mrs. Susan Elliott Potter

 • Henry Daniell portait

  Henry Daniell

  Seton 'Dopey' Cram

 • Lew Ayres portait

  Lew Ayres

  Edward 'Ned' Seton

Holiday

Wil je Holiday kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 1938 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Holiday streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Holiday niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Holiday zelfs gratis bekijken.

Holiday downloaden

Wil je Holiday ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Holiday overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Holiday torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Holiday is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Holiday trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Holiday de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.