Holiday
%
79

Holiday

Nu kijken

Kijk Holiday

Moeite met waar je nou Holiday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holiday

Samenvatting

Johnny Cose, a freethinking financier, has finally found the girl of his dreams — Julia Seton, the spoiled daughter of a socially prominent millionaire — and she's agreed to marry him. But when Johnny plans a holiday for the two to enjoy life while they are still young, his fiancée has other plans & that is for Johnny to work in her father's bank!

Regisseur en acteurs

 • George Cukor portait

  George Cukor

  Director

 • Katharine Hepburn portait

  Katharine Hepburn

  Linda Seton

 • Cary Grant portait

  Cary Grant

  John 'Johnny' Case

 • Doris Nolan portait

  Doris Nolan

  Julia Seton

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Professor Nick Potter

 • Henry Kolker portait

  Henry Kolker

  Edward Seton

 • Binnie Barnes portait

  Binnie Barnes

  Mrs. Laura 'The Witch' Cram

 • Jean Dixon portait

  Jean Dixon

  Mrs. Susan Elliott Potter

 • Henry Daniell portait

  Henry Daniell

  Seton 'Dopey' Cram

 • Lew Ayres portait

  Lew Ayres

  Edward 'Ned' Seton

Holiday

Holiday streamen

Holiday streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Holiday downloaden

Zin om Holiday te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Holiday te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Holiday torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Holiday makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Holiday trailer

Wil je er zeker van zijn dat Holiday jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.