Holiday
%
79

Holiday

Nu kijken

Kijk Holiday

Moeite met waar je nou Holiday moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holiday

Samenvatting

Johnny Cose, a freethinking financier, has finally found the girl of his dreams — Julia Seton, the spoiled daughter of a socially prominent millionaire — and she's agreed to marry him. But when Johnny plans a holiday for the two to enjoy life while they are still young, his fiancée has other plans & that is for Johnny to work in her father's bank!

Regisseur en acteurs

 • George Cukor portait

  George Cukor

  Director

 • Katharine Hepburn portait

  Katharine Hepburn

  Linda Seton

 • Cary Grant portait

  Cary Grant

  John 'Johnny' Case

 • Doris Nolan portait

  Doris Nolan

  Julia Seton

 • Edward Everett Horton portait

  Edward Everett Horton

  Professor Nick Potter

 • Henry Kolker portait

  Henry Kolker

  Edward Seton

 • Binnie Barnes portait

  Binnie Barnes

  Mrs. Laura 'The Witch' Cram

 • Jean Dixon portait

  Jean Dixon

  Mrs. Susan Elliott Potter

 • Henry Daniell portait

  Henry Daniell

  Seton 'Dopey' Cram

 • Lew Ayres portait

  Lew Ayres

  Edward 'Ned' Seton

Holiday

Veel gehoord over Holiday en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Holiday heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Holiday streamen

Wil je Holiday, de movie met Katharine Hepburn, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Holiday zelfs gratis kijken.

Holiday downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Holiday ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Holiday er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Holiday torrent

Op zoek naar een torrent van Holiday? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Holiday te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Holiday trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Holiday. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.