Holiday Affair
%
72

Holiday Affair

Nu kijken

Kijk Holiday Affair

Moeite met waar je nou Holiday Affair moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Holiday Affair

Samenvatting

Just before Christmas, department store clerk Steve Mason meets big spending customer Connie Ennis, really a commercial spy. He unmasks her but lets her go, which gets him fired. They end up on a date, which doesn't sit well with Connie's steady suitor, Carl, but delights her son Timmy, who doesn't want Carl for a step-dad. Standard (if sweet) romantic complications follow.

Regisseur en acteurs

 • Don Hartman portrait

  Don Hartman

  Director

 • Janet Leigh portait

  Janet Leigh

  Connie Ennis

 • Robert Mitchum portait

  Robert Mitchum

  Steve Mason

 • Wendell Corey portait

  Wendell Corey

  Carl Davis

 • Gordon Gebert portait

  Gordon Gebert

  Timmy Ennis

 • Griff Barnett portait

  Griff Barnett

  Mr. Ennis

 • Esther Dale portait

  Esther Dale

  Mrs. Ennis

 • Henry O'Neill portait

  Henry O'Neill

  Mr. Crowley

 • Harry Morgan portait

  Harry Morgan

  Police Lieutenant

 • Larry J. Blake portait

  Larry J. Blake

  Plainclothesman

 • Helen Brown portait

  Helen Brown

  Emily

 • Chick Chandler portait

  Chick Chandler

  New Year's Celebrant (uncredited)

 • James Griffith portait

  James Griffith

  Crowley's Floorwalker (uncredited)

 • Jack Kelly portait

  Jack Kelly

  Drunk on Train (uncredited)

Holiday Affair

Zin om Holiday Affair lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Holiday Affair te bekijken voor je op een rijtje.

Holiday Affair downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Holiday Affair downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Holiday Affair. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Holiday Affair er ook in SD heel goed uit.

Holiday Affair streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Holiday Affair net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Holiday Affair hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Holiday Affair helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Holiday Affair torrent

Denk je dat je om Holiday Affair te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Holiday Affair trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Holiday Affair de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.