Hollow Man
%
57

Hollow Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hollow Man

Moeite met waar je nou Hollow Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hollow Man

Samenvatting

De geniale en arrogante wetenschapper Sebastian Caine heeft het eeuwenoude geheim achter de menselijke onzichtbaarheid eindelijk ontsluierd. Nu hij de code van het menselijk DNA heeft kunnen kraken, kan de eergierige Caine amper wachten om zijn eerste stappen als onzichtbare mens te wagen. Al snel ontdekt hij dat zijn vondst nogal louche voordelen biedt. Zo kan hij ongestoord zijn bevallige medewerkster Linda begluren. Toch duikt er een immens probleem op. De terugweg naar de zichtbare wereld blijkt immers heel wat stroever te verlopen ...

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portrait

  Paul Verhoeven

  director

 • Rhona Mitra portrait

  Rhona Mitra

  actor

 • William Devane portrait

  William Devane

  actor

 • Mary Randle portrait

  Mary Randle

  actor

 • Joey Slotnick portrait

  Joey Slotnick

  actor

 • Greg Grunberg portrait

  Greg Grunberg

  actor

 • Kim Dickens portrait

  Kim Dickens

  actor

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

Trailers

Hollow Man

Zin om Hollow Man lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Hollow Man te bekijken voor je op een rijtje.

Hollow Man downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Hollow Man downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Hollow Man. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Hollow Man er ook in SD heel goed uit.

Hollow Man streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Hollow Man net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Hollow Man hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Hollow Man helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Hollow Man torrent

Denk je dat je om Hollow Man te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Hollow Man trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Hollow Man de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.