Hollow Man
%
57

Hollow Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hollow Man

Moeite met waar je nou Hollow Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hollow Man

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Hollow Man draait?

Samenvatting

De geniale en arrogante wetenschapper Sebastian Caine heeft het eeuwenoude geheim achter de menselijke onzichtbaarheid eindelijk ontsluierd. Nu hij de code van het menselijk DNA heeft kunnen kraken, kan de eergierige Caine amper wachten om zijn eerste stappen als onzichtbare mens te wagen. Al snel ontdekt hij dat zijn vondst nogal louche voordelen biedt. Zo kan hij ongestoord zijn bevallige medewerkster Linda begluren. Toch duikt er een immens probleem op. De terugweg naar de zichtbare wereld blijkt immers heel wat stroever te verlopen ...

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portrait

  Paul Verhoeven

  director

 • Rhona Mitra portrait

  Rhona Mitra

  actor

 • William Devane portrait

  William Devane

  actor

 • Mary Randle portrait

  Mary Randle

  actor

 • Joey Slotnick portrait

  Joey Slotnick

  actor

 • Greg Grunberg portrait

  Greg Grunberg

  actor

 • Kim Dickens portrait

  Kim Dickens

  actor

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

Trailers

Hollow Man

Benieuwd naar Hollow Man? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hollow Man draait.

Hollow Man in de bioscoop

Hollow Man draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hollow Man.

Hollow Man streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hollow Man te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hollow Man een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hollow Man zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hollow Man torrent

Op zoek naar een torrent van Hollow Man? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hollow Man zonder zorgen.

Hollow Man downloaden

Als Hollow Man binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hollow Man trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hollow Man de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.