Hollow Man
%
57

Hollow Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hollow Man

Moeite met waar je nou Hollow Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hollow Man

Samenvatting

De geniale en arrogante wetenschapper Sebastian Caine heeft het eeuwenoude geheim achter de menselijke onzichtbaarheid eindelijk ontsluierd. Nu hij de code van het menselijk DNA heeft kunnen kraken, kan de eergierige Caine amper wachten om zijn eerste stappen als onzichtbare mens te wagen. Al snel ontdekt hij dat zijn vondst nogal louche voordelen biedt. Zo kan hij ongestoord zijn bevallige medewerkster Linda begluren. Toch duikt er een immens probleem op. De terugweg naar de zichtbare wereld blijkt immers heel wat stroever te verlopen ...

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portrait

  Paul Verhoeven

  director

 • Rhona Mitra portrait

  Rhona Mitra

  actor

 • William Devane portrait

  William Devane

  actor

 • Mary Randle portrait

  Mary Randle

  actor

 • Joey Slotnick portrait

  Joey Slotnick

  actor

 • Greg Grunberg portrait

  Greg Grunberg

  actor

 • Kim Dickens portrait

  Kim Dickens

  actor

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

Trailers

Hollow Man

Wil je Hollow Man kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2000 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Hollow Man streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Hollow Man niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Hollow Man zelfs gratis bekijken.

Hollow Man downloaden

Wil je Hollow Man ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Hollow Man overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Hollow Man torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Hollow Man is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Hollow Man trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Hollow Man de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.