Hollow Man
%
57

Hollow Man

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hollow Man

Moeite met waar je nou Hollow Man moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hollow Man

Samenvatting

De geniale en arrogante wetenschapper Sebastian Caine heeft het eeuwenoude geheim achter de menselijke onzichtbaarheid eindelijk ontsluierd. Nu hij de code van het menselijk DNA heeft kunnen kraken, kan de eergierige Caine amper wachten om zijn eerste stappen als onzichtbare mens te wagen. Al snel ontdekt hij dat zijn vondst nogal louche voordelen biedt. Zo kan hij ongestoord zijn bevallige medewerkster Linda begluren. Toch duikt er een immens probleem op. De terugweg naar de zichtbare wereld blijkt immers heel wat stroever te verlopen ...

Regisseur en acteurs

 • Paul Verhoeven portrait

  Paul Verhoeven

  director

 • Rhona Mitra portrait

  Rhona Mitra

  actor

 • William Devane portrait

  William Devane

  actor

 • Mary Randle portrait

  Mary Randle

  actor

 • Joey Slotnick portrait

  Joey Slotnick

  actor

 • Greg Grunberg portrait

  Greg Grunberg

  actor

 • Kim Dickens portrait

  Kim Dickens

  actor

 • Josh Brolin portrait

  Josh Brolin

  actor

 • Elisabeth Shue portrait

  Elisabeth Shue

  actor

 • Kevin Bacon portrait

  Kevin Bacon

  actor

Trailers

Hollow Man

Hollow Man streamen

Hollow Man streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Hollow Man downloaden

Zin om Hollow Man te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Hollow Man te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Hollow Man torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Hollow Man makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Hollow Man trailer

Wil je er zeker van zijn dat Hollow Man jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.