Home
%
70

Home

Nu kijken

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Samenvatting

Marthe (Isabelle Huppert) and Michel (Olivier Gourmet) live with their three children in a remote house next to an abandoned highway using it as an extension to their property. One day without warning, construction workers begin to upgrade the road and the highway becomes open to traffic. Their lives are forever changed.

Regisseur en acteurs

 • Ursula Meier portait

  Ursula Meier

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Marthe

 • Adélaïde Leroux portait

  Adélaïde Leroux

  Judith

 • Madeleine Budd portrait

  Madeleine Budd

  Marion

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Julien

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Michel

Home

Benieuwd naar Home? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Home draait.

Home in de bioscoop

Home draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Home.

Home streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Home te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Home een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Home zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Home torrent

Op zoek naar een torrent van Home? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Home zonder zorgen.

Home downloaden

Als Home binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Home trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Home de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.