Home
%
70

Home

Nu kijken

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Samenvatting

Marthe (Isabelle Huppert) and Michel (Olivier Gourmet) live with their three children in a remote house next to an abandoned highway using it as an extension to their property. One day without warning, construction workers begin to upgrade the road and the highway becomes open to traffic. Their lives are forever changed.

Regisseur en acteurs

 • Ursula Meier portait

  Ursula Meier

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Marthe

 • Adélaïde Leroux portait

  Adélaïde Leroux

  Judith

 • Madeleine Budd portrait

  Madeleine Budd

  Marion

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Julien

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Michel

Home

Home streamen

Home streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Home downloaden

Zin om Home te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Home te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Home torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Home makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Home trailer

Wil je er zeker van zijn dat Home jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.