Home
%
70

Home

Nu kijken

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Samenvatting

Marthe (Isabelle Huppert) and Michel (Olivier Gourmet) live with their three children in a remote house next to an abandoned highway using it as an extension to their property. One day without warning, construction workers begin to upgrade the road and the highway becomes open to traffic. Their lives are forever changed.

Regisseur en acteurs

 • Ursula Meier portait

  Ursula Meier

  Director

 • Isabelle Huppert portait

  Isabelle Huppert

  Marthe

 • Adélaïde Leroux portait

  Adélaïde Leroux

  Judith

 • Madeleine Budd portrait

  Madeleine Budd

  Marion

 • Kacey Mottet Klein portait

  Kacey Mottet Klein

  Julien

 • Olivier Gourmet portait

  Olivier Gourmet

  Michel

Home

Wil je Home kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2008 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Home streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Home niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Home zelfs gratis bekijken.

Home downloaden

Wil je Home ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Home overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Home torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Home is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Home trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Home de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.