Home
%
73

Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na Unspoken en Kid komt Fien Troch met een gelauwerde film waarin een perfect ensemble diepe indruk maakt. Home werd al onderscheiden met de prijs voor de beste regie in de Orizzonti competitie van het Filmfestival van Venetië en won op het Film Fest Gent de publieksprijs en prijs voor de beste muziek. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en is te zien op het International Film Festival Rotterdam.

Regisseur en acteurs

  • Fien Troch portrait

    Fien Troch

    Director

Trailers

Home

Op zoek naar Home? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Home streamen

Het streamen van movies als Home heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Home waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Home dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Home downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Home te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Home torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Home trailer

Weet je nog niet zeker of Home jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.