Home
%
73

Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na Unspoken en Kid komt Fien Troch met een gelauwerde film waarin een perfect ensemble diepe indruk maakt. Home werd al onderscheiden met de prijs voor de beste regie in de Orizzonti competitie van het Filmfestival van Venetië en won op het Film Fest Gent de publieksprijs en prijs voor de beste muziek. De film werd geselecteerd voor het Filmfestival van Toronto en is te zien op het International Film Festival Rotterdam.

Regisseur en acteurs

  • Fien Troch portrait

    Fien Troch

    Director

Trailers

Home

Wil je Home kijken? De movie van Fien Troch uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Home op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Home met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Home downloaden

Het downloaden van Home is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Home ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Home streamen

Het streamen van Home heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Home online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Home kijkt. Ideaal!

Home torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Home. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Home trailer

Bekijk eerst even de trailer van Home voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.