Home
%
67

Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Based on the critically acclaimed book "The True Meaning of Smekday" by Adam Rex. In "Home" an alien race invades Earth and uses it as a hideout from their mortal enemy. When one lowly alien accidentally notifies the enemies of his whereabouts, he is forced to go on the run with a teenage girl. The two become unlikely buddies and embark on a comical globe-trotting adventure to right his wrongs, in which our alien hero learns what it really means to be human.

Regisseur en acteurs

 • Tim Johnson portrait

  Tim Johnson

  Director

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Oh (voice)

 • Rihanna portait

  Rihanna

  Gratuity 'Tip' Tucci (voice)

 • Steve Martin portait

  Steve Martin

  Capitain Smek (voice)

 • Jennifer Lopez portait

  Jennifer Lopez

  Lucy Tucci (voice)

 • Matt Jones portait

  Matt Jones

  Kyle (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Gorg Commander / Father (voice)

 • April Lawrence portait

  April Lawrence

  Boov Announcer (voice)

 • Stephen Kearin portait

  Stephen Kearin

  Boov (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Boov (voice)

 • Lisa Stewart portrait

  Lisa Stewart

  Boov (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Boov (voice)

Trailers

Home

Zin om Home lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De animatie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Home te bekijken voor je op een rijtje.

Home downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Home downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Home. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Home er ook in SD heel goed uit.

Home streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Home net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Home hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Home helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Home torrent

Denk je dat je om Home te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Home trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Home de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.