Home
%
67

Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Op zoek naar een rustige plek om te koloniseren, stuit het buitenaards volk de Boov, op de aarde. Men besluit de nog levende mensen allemaal naar Australië te verplaatsen en de rest van de aarde over te nemen. Maar een ander buitenaards volk de Gork zit achter de Boov aan en de Boov Oh verraadt per ongeluk de lokatie aan de Gork. Nu moet Oh vluchten en krijgt help van het mensen meisje Tipp die op zoek is naar haar verloren moeder. Een onwaarschijnlijke samenwerking begint.

Regisseur en acteurs

 • Tim Johnson portrait

  Tim Johnson

  Director

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Oh (voice)

 • Rihanna portait

  Rihanna

  Gratuity 'Tip' Tucci (voice)

 • Steve Martin portait

  Steve Martin

  Capitain Smek (voice)

 • Jennifer Lopez portait

  Jennifer Lopez

  Lucy Tucci (voice)

 • Matt Jones portait

  Matt Jones

  Kyle (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Gorg Commander / Father (voice)

 • April Lawrence portait

  April Lawrence

  Boov Announcer (voice)

 • Stephen Kearin portait

  Stephen Kearin

  Boov (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Boov (voice)

 • Lisa Stewart portrait

  Lisa Stewart

  Boov (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Boov (voice)

Trailers

Home

Veel gehoord over Home en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Home heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Home streamen

Wil je Home, de movie met Jim Parsons, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Home zelfs gratis kijken.

Home downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Home ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Home er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Home torrent

Op zoek naar een torrent van Home? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Home te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Home trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Home. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.