Home
%
67

Home

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home

Moeite met waar je nou Home moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

Op zoek naar een rustige plek om te koloniseren, stuit het buitenaards volk de Boov, op de aarde. Men besluit de nog levende mensen allemaal naar Australië te verplaatsen en de rest van de aarde over te nemen. Maar een ander buitenaards volk de Gork zit achter de Boov aan en de Boov Oh verraadt per ongeluk de lokatie aan de Gork. Nu moet Oh vluchten en krijgt help van het mensen meisje Tipp die op zoek is naar haar verloren moeder. Een onwaarschijnlijke samenwerking begint.

Regisseur en acteurs

 • Tim Johnson portrait

  Tim Johnson

  Director

 • Jim Parsons portait

  Jim Parsons

  Oh (voice)

 • Rihanna portait

  Rihanna

  Gratuity 'Tip' Tucci (voice)

 • Steve Martin portait

  Steve Martin

  Capitain Smek (voice)

 • Jennifer Lopez portait

  Jennifer Lopez

  Lucy Tucci (voice)

 • Matt Jones portait

  Matt Jones

  Kyle (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Gorg Commander / Father (voice)

 • April Lawrence portait

  April Lawrence

  Boov Announcer (voice)

 • Stephen Kearin portait

  Stephen Kearin

  Boov (voice)

 • Brian Stepanek portait

  Brian Stepanek

  Boov (voice)

 • Lisa Stewart portrait

  Lisa Stewart

  Boov (voice)

 • April Winchell portait

  April Winchell

  Boov (voice)

Trailers

Home

Benieuwd naar Home? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Home kunt bekijken.

Home streamen

Wil je Home streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Home gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Home downloaden

movies als Home kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Home. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Home. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Home torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Home te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Home trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Home je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!