Home Again

Home Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Again

Moeite met waar je nou Home Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Again

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

A newly single mom takes in three young male filmmakers as boarders, but her estranged husband returns to complicate her new, unconventional life.

Regisseur en acteurs

 • Hallie Meyers-Shyer portrait

  Hallie Meyers-Shyer

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Actor

 • Pico Alexander portait

  Pico Alexander

  Actor

 • Jon Rudnitsky portrait

  Jon Rudnitsky

  Actor

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Lake Bell portait

  Lake Bell

  Actor

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Actor

 • Candice Bergen portait

  Candice Bergen

  Actor

Trailers

Home Again

Op zoek naar Home Again? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Home Again streamen

Het streamen van movies als Home Again heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Home Again waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Home Again dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Home Again downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Home Again te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Home Again torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Home Again trailer

Weet je nog niet zeker of Home Again jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.