Home Again

Home Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Again

Moeite met waar je nou Home Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Again

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Regisseur en acteurs

 • Hallie Meyers-Shyer portrait

  Hallie Meyers-Shyer

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Actor

 • Pico Alexander portait

  Pico Alexander

  Actor

 • Jon Rudnitsky portrait

  Jon Rudnitsky

  Actor

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Lake Bell portait

  Lake Bell

  Actor

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Actor

 • Candice Bergen portait

  Candice Bergen

  Actor

Trailers

Home Again

Wil je Home Again kijken? De movie van Hallie Meyers-Shyer uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Home Again op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Home Again met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Home Again downloaden

Het downloaden van Home Again is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Home Again ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Home Again streamen

Het streamen van Home Again heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Home Again online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Home Again kijkt. Ideaal!

Home Again torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Home Again. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Home Again trailer

Bekijk eerst even de trailer van Home Again voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.