Home Again

Home Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Again

Moeite met waar je nou Home Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Again

Bekijk nog 9 bronnen

Samenvatting

Home Again is de nieuwe romantische komedie van producent Nancy Meyers (The Holiday). Alice (Reese Witherspoon) is net gescheiden van haar man en keert terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Tijdens het uitgaan ontmoet ze de knappe Harry (Pico Alexander) en zijn twee vrienden die het als jonge filmmakers proberen te maken in L.A. Als dochter van een succesvolle filmregisseur is Alice daar wel gevoelig voor en ze biedt hen aan om tijdelijk in haar gastenverblijf te komen wonen. Door de aanwezigheid van het energieke drietal bloeit Alice weer helemaal op, maar aan haar nieuw uitgebreide familie en crush komt abrupt een einde wanneer haar ex plotseling weer op de stoep staat.

Regisseur en acteurs

 • Hallie Meyers-Shyer portrait

  Hallie Meyers-Shyer

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Actor

 • Pico Alexander portait

  Pico Alexander

  Actor

 • Jon Rudnitsky portrait

  Jon Rudnitsky

  Actor

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Lake Bell portait

  Lake Bell

  Actor

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Actor

 • Candice Bergen portait

  Candice Bergen

  Actor

Trailers

Home Again

Veel gehoord over Home Again en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Home Again heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Home Again streamen

Wil je Home Again, de movie met Reese Witherspoon, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Home Again zelfs gratis kijken.

Home Again downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Home Again ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Home Again er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Home Again torrent

Op zoek naar een torrent van Home Again? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Home Again te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Home Again trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Home Again. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.