Home Again

Home Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Again

Moeite met waar je nou Home Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Again

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A newly single mom takes in three young male filmmakers as boarders, but her estranged husband returns to complicate her new, unconventional life.

Regisseur en acteurs

 • Hallie Meyers-Shyer portrait

  Hallie Meyers-Shyer

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Actor

 • Pico Alexander portait

  Pico Alexander

  Actor

 • Jon Rudnitsky portrait

  Jon Rudnitsky

  Actor

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Lake Bell portait

  Lake Bell

  Actor

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Actor

 • Candice Bergen portait

  Candice Bergen

  Actor

Trailers

Home Again

Zin om Home Again lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Home Again te bekijken voor je op een rijtje.

Home Again downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Home Again downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Home Again. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Home Again er ook in SD heel goed uit.

Home Again streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Home Again net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Home Again hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Home Again helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Home Again torrent

Denk je dat je om Home Again te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Home Again trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Home Again de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.