Home Again

Home Again

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Again

Moeite met waar je nou Home Again moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Again

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

A newly single mom takes in three young male filmmakers as boarders, but her estranged husband returns to complicate her new, unconventional life.

Regisseur en acteurs

 • Hallie Meyers-Shyer portrait

  Hallie Meyers-Shyer

  Director

 • Reese Witherspoon portait

  Reese Witherspoon

  Actor

 • Nat Wolff portait

  Nat Wolff

  Actor

 • Pico Alexander portait

  Pico Alexander

  Actor

 • Jon Rudnitsky portrait

  Jon Rudnitsky

  Actor

 • Michael Sheen portait

  Michael Sheen

  Actor

 • Lake Bell portait

  Lake Bell

  Actor

 • Reid Scott portait

  Reid Scott

  Actor

 • Candice Bergen portait

  Candice Bergen

  Actor

Trailers

Home Again

Benieuwd naar Home Again? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Home Again kunt bekijken.

Home Again streamen

Wil je Home Again streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Home Again gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Home Again downloaden

movies als Home Again kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Home Again. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Home Again. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Home Again torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Home Again te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Home Again trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Home Again je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!