Home Alone 4
%
25

Home Alone 4

Nu kijken

Kijk Home Alone 4

Moeite met waar je nou Home Alone 4 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone 4

Samenvatting

Het dreigt een sombere kerst te worden voor Kevin McCallister. Zijn ouders leven al acht maanden gescheiden en hij wordt nog altijd om de haverklap gepest door zijn oudere broer Buzz en zijn zus Megan. Om toch even verlost te zijn van hun kwellingen, besluit Kevin de kerstvakantie door te brengen met zijn vader in de villa van diens nieuwe vriendin Nathalie. Op kerstavond wordt er echter ingebroken in het huis. Gelukkig heeft Kevin ervaring met inbrekers en boeven.

Regisseur en acteurs

 • Rod Daniel portait

  Rod Daniel

  Director

 • French Stewart portait

  French Stewart

  Marv Merchants

 • Erick Avari portait

  Erick Avari

  Prescott

 • Mike Weinberg portrait

  Mike Weinberg

  Kevin McCallister

 • Barbara Babcock portait

  Barbara Babcock

  Molly

 • Jason Beghe portait

  Jason Beghe

  Peter McCallister

 • Clare Carey portait

  Clare Carey

  Kate McCallister

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Vera

 • Joanna Going portait

  Joanna Going

  Natalie

Home Alone 4

Op zoek naar Home Alone 4? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Home Alone 4 streamen

Het streamen van movies als Home Alone 4 heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Home Alone 4 waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Home Alone 4 dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Home Alone 4 downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Home Alone 4 te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Home Alone 4 torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Home Alone 4 trailer

Weet je nog niet zeker of Home Alone 4 jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.