Home Alone 4
%
25

Home Alone 4

Nu kijken

Kijk Home Alone 4

Moeite met waar je nou Home Alone 4 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone 4

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen Home Alone 4 draait?

Samenvatting

Het dreigt een sombere kerst te worden voor Kevin McCallister. Zijn ouders leven al acht maanden gescheiden en hij wordt nog altijd om de haverklap gepest door zijn oudere broer Buzz en zijn zus Megan. Om toch even verlost te zijn van hun kwellingen, besluit Kevin de kerstvakantie door te brengen met zijn vader in de villa van diens nieuwe vriendin Nathalie. Op kerstavond wordt er echter ingebroken in het huis. Gelukkig heeft Kevin ervaring met inbrekers en boeven.

Regisseur en acteurs

 • Rod Daniel portait

  Rod Daniel

  Director

 • French Stewart portait

  French Stewart

  Marv Merchants

 • Erick Avari portait

  Erick Avari

  Prescott

 • Mike Weinberg portrait

  Mike Weinberg

  Kevin McCallister

 • Barbara Babcock portait

  Barbara Babcock

  Molly

 • Jason Beghe portait

  Jason Beghe

  Peter McCallister

 • Clare Carey portait

  Clare Carey

  Kate McCallister

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Vera

 • Joanna Going portait

  Joanna Going

  Natalie

Home Alone 4

Benieuwd naar Home Alone 4? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Home Alone 4 draait.

Home Alone 4 in de bioscoop

Home Alone 4 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Home Alone 4.

Home Alone 4 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Home Alone 4 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Home Alone 4 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Home Alone 4 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Home Alone 4 torrent

Op zoek naar een torrent van Home Alone 4? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Home Alone 4 zonder zorgen.

Home Alone 4 downloaden

Als Home Alone 4 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Home Alone 4 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Home Alone 4 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.