Home Alone 4
%
25

Home Alone 4

Nu kijken

Kijk Home Alone 4

Moeite met waar je nou Home Alone 4 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone 4

Samenvatting

Het dreigt een sombere kerst te worden voor Kevin McCallister. Zijn ouders leven al acht maanden gescheiden en hij wordt nog altijd om de haverklap gepest door zijn oudere broer Buzz en zijn zus Megan. Om toch even verlost te zijn van hun kwellingen, besluit Kevin de kerstvakantie door te brengen met zijn vader in de villa van diens nieuwe vriendin Nathalie. Op kerstavond wordt er echter ingebroken in het huis. Gelukkig heeft Kevin ervaring met inbrekers en boeven.

Regisseur en acteurs

 • Rod Daniel portait

  Rod Daniel

  Director

 • French Stewart portait

  French Stewart

  Marv Merchants

 • Erick Avari portait

  Erick Avari

  Prescott

 • Mike Weinberg portrait

  Mike Weinberg

  Kevin McCallister

 • Barbara Babcock portait

  Barbara Babcock

  Molly

 • Jason Beghe portait

  Jason Beghe

  Peter McCallister

 • Clare Carey portait

  Clare Carey

  Kate McCallister

 • Missi Pyle portait

  Missi Pyle

  Vera

 • Joanna Going portait

  Joanna Going

  Natalie

Home Alone 4

Wil je Home Alone 4 kijken? De movie van Rod Daniel uit 2002 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Home Alone 4 op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Home Alone 4 met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Home Alone 4 downloaden

Het downloaden van Home Alone 4 is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Home Alone 4 ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Home Alone 4 streamen

Het streamen van Home Alone 4 heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Home Alone 4 online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Home Alone 4 kijkt. Ideaal!

Home Alone 4 torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Home Alone 4. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Home Alone 4 trailer

Bekijk eerst even de trailer van Home Alone 4 voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.