Home Alone
%
75

Home Alone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Alone

Moeite met waar je nou Home Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Tijdens de kerstvoorbereidingen zorgt Kevin voor zoveel onrust dat hij verbannen wordt naar de zolder. Hij valt in slaap en wordt pas wakker als zijn ouders op het vliegtuig naar Parijs zitten. Kevin heeft nu het huis helemaal voor zichzelf alleen, totdat er twee inbrekers op de deur komen kloppen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Columbus portrait

  Chris Columbus

  director

 • Hillary Wolf portrait

  Hillary Wolf

  actor

 • Gerry Bamman portrait

  Gerry Bamman

  actor

 • Devin Ratray portrait

  Devin Ratray

  actor

 • Angela Goethals portrait

  Angela Goethals

  actor

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Daniel Stern portrait

  Daniel Stern

  actor

 • Joe Pesci portrait

  Joe Pesci

  actor

 • Macaulay Culkin portrait

  Macaulay Culkin

  actor

Trailers

Home Alone

Veel gehoord over Home Alone en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Home Alone heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Home Alone streamen

Wil je Home Alone, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Home Alone zelfs gratis kijken.

Home Alone downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Home Alone ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Home Alone er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Home Alone torrent

Op zoek naar een torrent van Home Alone? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Home Alone te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Home Alone trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Home Alone. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.