Home Alone
%
75

Home Alone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Alone

Moeite met waar je nou Home Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

De McCallisters hebben een reis geboekt naar Frankrijk, waar ze kerstmis zullen vieren. Tijdens de vlucht breekt Kate opeens het angstzweet uit: ze is iets vergeten, maar wat...? Het "iets" blijkt haar achtjarig zoontje Kevin te zijn. De jongen vindt het helemaal niet akelig in het grote huis. Hij heeft er altijd van gedroomd om alleen thuis te zijn. Terwijl Kate al het mogelijke doet om een vlucht naar de Verenigde Staten te bemachtigen, beleeft Kevin de tijd van zijn leven.

Regisseur en acteurs

 • Chris Columbus portrait

  Chris Columbus

  director

 • Hillary Wolf portrait

  Hillary Wolf

  actor

 • Gerry Bamman portrait

  Gerry Bamman

  actor

 • Devin Ratray portrait

  Devin Ratray

  actor

 • Angela Goethals portrait

  Angela Goethals

  actor

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Daniel Stern portrait

  Daniel Stern

  actor

 • Joe Pesci portrait

  Joe Pesci

  actor

 • Macaulay Culkin portrait

  Macaulay Culkin

  actor

Trailers

Home Alone

Home Alone streamen

Home Alone streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Home Alone downloaden

Zin om Home Alone te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Home Alone te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Home Alone torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Home Alone makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Home Alone trailer

Wil je er zeker van zijn dat Home Alone jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.