Home Alone
%
75

Home Alone

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Home Alone

Moeite met waar je nou Home Alone moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Home Alone

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

Tijdens de kerstvoorbereidingen zorgt Kevin voor zoveel onrust dat hij verbannen wordt naar de zolder. Hij valt in slaap en wordt pas wakker als zijn ouders op het vliegtuig naar Parijs zitten. Kevin heeft nu het huis helemaal voor zichzelf alleen, totdat er twee inbrekers op de deur komen kloppen.

Regisseur en acteurs

 • Chris Columbus portrait

  Chris Columbus

  director

 • Hillary Wolf portrait

  Hillary Wolf

  actor

 • Gerry Bamman portrait

  Gerry Bamman

  actor

 • Devin Ratray portrait

  Devin Ratray

  actor

 • Angela Goethals portrait

  Angela Goethals

  actor

 • Catherine O'Hara portrait

  Catherine O'Hara

  actor

 • Roberts Blossom portrait

  Roberts Blossom

  actor

 • John Heard portrait

  John Heard

  actor

 • Daniel Stern portrait

  Daniel Stern

  actor

 • Joe Pesci portrait

  Joe Pesci

  actor

 • Macaulay Culkin portrait

  Macaulay Culkin

  actor

Trailers

Home Alone

Wil je Home Alone kijken? De movie vanuit 1990 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Home Alone op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Home Alone met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Home Alone downloaden

Het downloaden van Home Alone is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Home Alone ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Home Alone streamen

Het streamen van Home Alone heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Home Alone online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Home Alone kijkt. Ideaal!

Home Alone torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Home Alone. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Home Alone trailer

Bekijk eerst even de trailer van Home Alone voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.