Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht
%
80

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Moeite met waar je nou Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Samenvatting

In het midden van de 19-e eeuw heerst er bittere armoede in het dorpje Schabbach im Hunsrück. De jonge boerenzoon Jakob is een boekenwurm, die ervan droomt om op een dag naar Brazilië te emigreren.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Reitz portrait

  Edgar Reitz

  Director

 • Jan Dieter Schneider portrait

  Jan Dieter Schneider

  Jakob Simon

 • Antonia Bill portrait

  Antonia Bill

  Jettchen Niem

 • Maximilian Scheidt portrait

  Maximilian Scheidt

  Gustav Simon

 • Marita Breuer portrait

  Marita Breuer

  Margarethe Simon

 • Rüdiger Kriese portrait

  Rüdiger Kriese

  Johann Simon

 • Philine Lembeck portrait

  Philine Lembeck

  Florinchen

 • Mélanie Fouché portrait

  Mélanie Fouché

  Lena Zeitz

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Alexander von Humboldt

Trailers

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Wil je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2014 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht zelfs gratis bekijken.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht downloaden

Wil je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.