Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht
%
80

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Moeite met waar je nou Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Samenvatting

In het midden van de 19-e eeuw heerst er bittere armoede in het dorpje Schabbach im Hunsrück. De jonge boerenzoon Jakob is een boekenwurm, die ervan droomt om op een dag naar Brazilië te emigreren.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Reitz portrait

  Edgar Reitz

  Director

 • Jan Dieter Schneider portrait

  Jan Dieter Schneider

  Jakob Simon

 • Antonia Bill portrait

  Antonia Bill

  Jettchen Niem

 • Maximilian Scheidt portrait

  Maximilian Scheidt

  Gustav Simon

 • Marita Breuer portrait

  Marita Breuer

  Margarethe Simon

 • Rüdiger Kriese portrait

  Rüdiger Kriese

  Johann Simon

 • Philine Lembeck portrait

  Philine Lembeck

  Florinchen

 • Mélanie Fouché portrait

  Mélanie Fouché

  Lena Zeitz

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Alexander von Humboldt

Trailers

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Wil je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht kijken? De movie van Edgar Reitz uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht downloaden

Het downloaden van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht streamen

Het streamen van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht kijkt. Ideaal!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht trailer

Bekijk eerst even de trailer van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.