Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht
%
80

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Moeite met waar je nou Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Samenvatting

In het midden van de 19-e eeuw heerst er bittere armoede in het dorpje Schabbach im Hunsrück. De jonge boerenzoon Jakob is een boekenwurm, die ervan droomt om op een dag naar Brazilië te emigreren.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Reitz portrait

  Edgar Reitz

  Director

 • Jan Dieter Schneider portrait

  Jan Dieter Schneider

  Jakob Simon

 • Antonia Bill portrait

  Antonia Bill

  Jettchen Niem

 • Maximilian Scheidt portrait

  Maximilian Scheidt

  Gustav Simon

 • Marita Breuer portrait

  Marita Breuer

  Margarethe Simon

 • Rüdiger Kriese portrait

  Rüdiger Kriese

  Johann Simon

 • Philine Lembeck portrait

  Philine Lembeck

  Florinchen

 • Mélanie Fouché portrait

  Mélanie Fouché

  Lena Zeitz

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Alexander von Humboldt

Trailers

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht streamen

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht downloaden

Zin om Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht trailer

Wil je er zeker van zijn dat Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.