Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht
%
80

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Moeite met waar je nou Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Samenvatting

In het midden van de 19-e eeuw heerst er bittere armoede in het dorpje Schabbach im Hunsrück. De jonge boerenzoon Jakob is een boekenwurm, die ervan droomt om op een dag naar Brazilië te emigreren.

Regisseur en acteurs

 • Edgar Reitz portrait

  Edgar Reitz

  Director

 • Jan Dieter Schneider portrait

  Jan Dieter Schneider

  Jakob Simon

 • Antonia Bill portrait

  Antonia Bill

  Jettchen Niem

 • Maximilian Scheidt portrait

  Maximilian Scheidt

  Gustav Simon

 • Marita Breuer portrait

  Marita Breuer

  Margarethe Simon

 • Rüdiger Kriese portrait

  Rüdiger Kriese

  Johann Simon

 • Philine Lembeck portrait

  Philine Lembeck

  Florinchen

 • Mélanie Fouché portrait

  Mélanie Fouché

  Lena Zeitz

 • Werner Herzog portait

  Werner Herzog

  Alexander von Humboldt

Trailers

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht

Veel gehoord over Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht streamen

Wil je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht, de movie met Jan Dieter Schneider, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht zelfs gratis kijken.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht torrent

Op zoek naar een torrent van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.