Homeland
%
53

Homeland

Bekijk de trailer

Kijk Homeland

Moeite met waar je nou Homeland moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Na een bijna-doodervaring besloot regisseur George Sluizer om het project waar hij jarenlang van droomde, eindelijk op te pakken. Dit resulteerde in Homeland, de vierde in een reeks van documentaires waarin hij twee Palestijnse families al sinds 1974 volgt. De film is een persoonlijk document geworden van de hechte vriendschap tussen de regisseur en de leden van de twee families, die hem hebben opgenomen als hun eigen zoon. Inmiddels zijn zij verdreven uit hun thuisland en verspreid over de hele wereld. Hij stelt hen dezelfde vraag als bij zijn eerdere bezoeken: wat is hun visie voor de toekomst en hebben ze nog steeds hoop op vrede? Homeland biedt een zeer zeldzame gelegenheid om de Palestijnse geschiedenis persoonlijk te ervaren. In oktober won de film de prijs voor de beste documentaire op het filmfestival van Abu Dhabi.

Regisseur en acteurs

 • Syllas Tzoumerkas portrait

  Syllas Tzoumerkas

  Director

 • Amalia Moutoussi portrait

  Amalia Moutoussi

  Stella

 • Thanos Samaras portrait

  Thanos Samaras

  Stergios

 • Ioanna Tsirigouli portrait

  Ioanna Tsirigouli

  Gena

 • Errikos Litsis portrait

  Errikos Litsis

  Antonis

 • Ieronymos Kaletsanos portrait

  Ieronymos Kaletsanos

  Nikitas

 • Yioula Boudali portrait

  Yioula Boudali

  Anna

 • Hristos Passalis portait

  Hristos Passalis

  Thanos

 • Despina Georgakopoulou portrait

  Despina Georgakopoulou

  Maria

 • Nikos Flessas portrait

  Nikos Flessas

  Yiannis

 • Marissa Triandafyllidou portrait

  Marissa Triandafyllidou

  Tonia

 • Maria Kallimani portrait

  Maria Kallimani

  Eleni

 • Katerina Papageorgiou portrait

  Katerina Papageorgiou

  Eftyhia

 • Alexandros Parisis portrait

  Alexandros Parisis

  Manolis

 • Mitsi Sakkatou portrait

  Mitsi Sakkatou

  The doctor's wife

 • Zoi Lianostathi portrait

  Zoi Lianostathi

  Nandia

Trailers

Homeland

Zin om Homeland lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Homeland te bekijken voor je op een rijtje.

Homeland downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Homeland downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homeland. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Homeland er ook in SD heel goed uit.

Homeland streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Homeland net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Homeland hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Homeland helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Homeland torrent

Denk je dat je om Homeland te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Homeland trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Homeland de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.