Homeless to Harvard: The Liz Murray Story
%
73

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Kijk Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Moeite met waar je nou Homeless to Harvard: The Liz Murray Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Liz is een jong meisje dat onderhouden wordt door liefhebbende maar drugsverslaafde ouders. Op haar 15de wordt Liz dakloos en na een vreselijk drama moet ze gaan werken om haar studies te kunnen betalen ...

Regisseur en acteurs

 • Peter Levin portrait

  Peter Levin

  Director

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Liz Murray

 • Michael Riley portait

  Michael Riley

  Peter

 • Kelly Lynch portait

  Kelly Lynch

  Jean Murray

 • Robert Bockstael portrait

  Robert Bockstael

  David

 • Makyla Smith portait

  Makyla Smith

  Chris

 • Ellen Page portait

  Ellen Page

  Young Lisa

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Op zoek naar Homeless to Harvard: The Liz Murray Story? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story streamen

Het streamen van movies als Homeless to Harvard: The Liz Murray Story heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Homeless to Harvard: The Liz Murray Story waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Homeless to Harvard: The Liz Murray Story dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Homeless to Harvard: The Liz Murray Story te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story trailer

Weet je nog niet zeker of Homeless to Harvard: The Liz Murray Story jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.