Homeless to Harvard: The Liz Murray Story
%
73

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Kijk Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Moeite met waar je nou Homeless to Harvard: The Liz Murray Story moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Liz is een jong meisje dat onderhouden wordt door liefhebbende maar drugsverslaafde ouders. Op haar 15de wordt Liz dakloos en na een vreselijk drama moet ze gaan werken om haar studies te kunnen betalen ...

Regisseur en acteurs

 • Peter Levin portrait

  Peter Levin

  Director

 • Thora Birch portait

  Thora Birch

  Liz Murray

 • Michael Riley portait

  Michael Riley

  Peter

 • Kelly Lynch portait

  Kelly Lynch

  Jean Murray

 • Robert Bockstael portrait

  Robert Bockstael

  David

 • Makyla Smith portait

  Makyla Smith

  Chris

 • Ellen Page portait

  Ellen Page

  Young Lisa

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story

Benieuwd naar Homeless to Harvard: The Liz Murray Story? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Homeless to Harvard: The Liz Murray Story kunt bekijken.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story streamen

Wil je Homeless to Harvard: The Liz Murray Story streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Homeless to Harvard: The Liz Murray Story gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story downloaden

movies als Homeless to Harvard: The Liz Murray Story kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Homeless to Harvard: The Liz Murray Story. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homeless to Harvard: The Liz Murray Story. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Homeless to Harvard: The Liz Murray Story te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Homeless to Harvard: The Liz Murray Story trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Homeless to Harvard: The Liz Murray Story je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!