Homerun
%
62

Homerun

Kijk Homerun

Moeite met waar je nou Homerun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thijmen is het type snelle zakenman: strak in het pak, mooi huis, na het werk nog even de kroeg in en tot diep in de nacht overleggen met Tokio. Altijd druk en zelfs geen tijd voor een honkbalspelletje met zijn buurjongetje. Is dit wat hij wil?

Regisseur en acteurs

 • Anna van Keimpema portait

  Anna van Keimpema

  Director

 • Johnny de Mol portait

  Johnny de Mol

  Thijmen

 • Lidewij Mahler portait

  Lidewij Mahler

  Julie

Homerun

Zin om Homerun lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Homerun te bekijken voor je op een rijtje.

Homerun downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Homerun downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homerun. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Homerun er ook in SD heel goed uit.

Homerun streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Homerun net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Homerun hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Homerun helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Homerun torrent

Denk je dat je om Homerun te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Homerun trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Homerun de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.