Homerun
%
62

Homerun

Kijk Homerun

Moeite met waar je nou Homerun moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Thijmen is het type snelle zakenman: strak in het pak, mooi huis, na het werk nog even de kroeg in en tot diep in de nacht overleggen met Tokio. Altijd druk en zelfs geen tijd voor een honkbalspelletje met zijn buurjongetje. Is dit wat hij wil?

Regisseur en acteurs

 • Anna van Keimpema portrait

  Anna van Keimpema

  Director

 • Johnny de Mol portait

  Johnny de Mol

  Thijmen

 • Lidewij Mahler portait

  Lidewij Mahler

  Julie

Homerun

Benieuwd naar Homerun? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Homerun kunt bekijken.

Homerun streamen

Wil je Homerun streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Homerun gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Homerun downloaden

movies als Homerun kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Homerun. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homerun. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Homerun torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Homerun te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Homerun trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Homerun je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!