Homey

Homey

Kijk Homey

Moeite met waar je nou Homey moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

'Homey' is about a game of British Bulldog being played at an inner-city primary school. It follows 8-year-old Bertie as he aims to achieve the epic and extraordinary feat of... making it from one side of the playground to the other. In between lies a battlefield - a bank of children, intent on stopping him. Can he hold his nerve and make it?

Homey

Wil je Homey kijken? De movie vanuit 2012 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Homey op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Homey met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Homey downloaden

Het downloaden van Homey is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Homey ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Homey streamen

Het streamen van Homey heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Homey online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Homey kijkt. Ideaal!

Homey torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Homey. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Homey trailer

Bekijk eerst even de trailer van Homey voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.