Homicidal
%
69

Homicidal

Nu kijken

Kijk Homicidal

Moeite met waar je nou Homicidal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homicidal

Samenvatting

The story centers around a murderous scheme to collect a rich inheritance. The object of murder is Miriam Webster, who is to share in the inheritance with her half brother Warren, who lives with his childhood guardian Helga in the mansion where Warren and Mariam grew up. Confined to a wheelchair after recently suffering a stroke, Helga is cared for by her nurse Emily, a strange young woman who has formed a close bond with Warren.

Regisseur en acteurs

 • William Castle portait

  William Castle

  Director

 • Glenn Corbett portait

  Glenn Corbett

  Karl Anderson

 • Patricia Breslin portait

  Patricia Breslin

  Miriam Webster

 • Joan Marshall portrait

  Joan Marshall

  Emily / Warren

 • Eugenie Leontovich portait

  Eugenie Leontovich

  Helga Swenson

 • Alan Bunce portait

  Alan Bunce

  Dr. Jonas

 • James Westerfield portait

  James Westerfield

  Alfred S. Adrims

 • Gilbert Green portait

  Gilbert Green

  Lt. Miller

 • Hope Summers portait

  Hope Summers

  Martha Adrims

 • William Castle portait

  William Castle

  Prologue Host

 • Richard Rust portait

  Richard Rust

  Jim Nesbitt

Homicidal

Op zoek naar Homicidal? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Homicidal streamen

Het streamen van movies als Homicidal heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Homicidal waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Homicidal dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Homicidal downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Homicidal te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Homicidal torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Homicidal trailer

Weet je nog niet zeker of Homicidal jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.