Homicidal
%
69

Homicidal

Nu kijken

Kijk Homicidal

Moeite met waar je nou Homicidal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homicidal

Samenvatting

The story centers around a murderous scheme to collect a rich inheritance. The object of murder is Miriam Webster, who is to share in the inheritance with her half brother Warren, who lives with his childhood guardian Helga in the mansion where Warren and Mariam grew up. Confined to a wheelchair after recently suffering a stroke, Helga is cared for by her nurse Emily, a strange young woman who has formed a close bond with Warren.

Regisseur en acteurs

 • William Castle portait

  William Castle

  Director

 • Glenn Corbett portait

  Glenn Corbett

  Karl Anderson

 • Patricia Breslin portait

  Patricia Breslin

  Miriam Webster

 • Joan Marshall portrait

  Joan Marshall

  Emily / Warren

 • Eugenie Leontovich portait

  Eugenie Leontovich

  Helga Swenson

 • Alan Bunce portait

  Alan Bunce

  Dr. Jonas

 • James Westerfield portait

  James Westerfield

  Alfred S. Adrims

 • Gilbert Green portait

  Gilbert Green

  Lt. Miller

 • Hope Summers portait

  Hope Summers

  Martha Adrims

 • William Castle portait

  William Castle

  Prologue Host

 • Richard Rust portait

  Richard Rust

  Jim Nesbitt

Homicidal

Zin om Homicidal lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Homicidal te bekijken voor je op een rijtje.

Homicidal downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Homicidal downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homicidal. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Homicidal er ook in SD heel goed uit.

Homicidal streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Homicidal net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Homicidal hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Homicidal helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Homicidal torrent

Denk je dat je om Homicidal te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Homicidal trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Homicidal de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.