Homicidal
%
69

Homicidal

Nu kijken

Kijk Homicidal

Moeite met waar je nou Homicidal moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homicidal

Samenvatting

The story centers around a murderous scheme to collect a rich inheritance. The object of murder is Miriam Webster, who is to share in the inheritance with her half brother Warren, who lives with his childhood guardian Helga in the mansion where Warren and Mariam grew up. Confined to a wheelchair after recently suffering a stroke, Helga is cared for by her nurse Emily, a strange young woman who has formed a close bond with Warren.

Regisseur en acteurs

 • William Castle portait

  William Castle

  Director

 • Glenn Corbett portait

  Glenn Corbett

  Karl Anderson

 • Patricia Breslin portait

  Patricia Breslin

  Miriam Webster

 • Joan Marshall portrait

  Joan Marshall

  Emily / Warren

 • Eugenie Leontovich portait

  Eugenie Leontovich

  Helga Swenson

 • Alan Bunce portait

  Alan Bunce

  Dr. Jonas

 • James Westerfield portait

  James Westerfield

  Alfred S. Adrims

 • Gilbert Green portait

  Gilbert Green

  Lt. Miller

 • Hope Summers portait

  Hope Summers

  Martha Adrims

 • William Castle portait

  William Castle

  Prologue Host

 • Richard Rust portait

  Richard Rust

  Jim Nesbitt

Homicidal

Wil je Homicidal kijken? De movie van William Castle uit 1961 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Homicidal op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Homicidal met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Homicidal downloaden

Het downloaden van Homicidal is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Homicidal ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Homicidal streamen

Het streamen van Homicidal heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Homicidal online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Homicidal kijkt. Ideaal!

Homicidal torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Homicidal. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Homicidal trailer

Bekijk eerst even de trailer van Homicidal voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.