Homies
%
59

Homies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homies

Moeite met waar je nou Homies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homies

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up heeft omgegooid. Vol goede moed, na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark, Felix en Sebas. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine "incidentje" heeft ertoe geleid dat er 22 kilo coke op tafel ligt dat de Homies binnen één week dienen te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies.

Regisseur en acteurs

 • Jon Karthaus portrait

  Jon Karthaus

  Director

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Manuel Broekman portrait

  Manuel Broekman

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Charlie-Chan Dagelet, portrait

  Charlie-Chan Dagelet,

  Actor

 • Carolien Spoor portrait

  Carolien Spoor

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

Trailers

Homies

Wil je Homies kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Homies streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Homies niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Homies zelfs gratis bekijken.

Homies downloaden

Wil je Homies ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Homies overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Homies torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Homies is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Homies trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Homies de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.