Homies
%
59

Homies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homies

Moeite met waar je nou Homies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homies

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Timo zet alles op alles om Sophie te overtuigen dat hij het roer sinds de break up heeft omgegooid. Vol goede moed, na een avondje met Sophie, komt Timo thuis in de woning die hij nog steeds deelt met zijn Homies Mark, Felix en Sebas. Daar komt hij echter oog in oog te staan met de Russische maffia. Sebas blijkt per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Dit kleine "incidentje" heeft ertoe geleid dat er 22 kilo coke op tafel ligt dat de Homies binnen één week dienen te verkopen tegen de straatwaarde. Maar verantwoordelijkheid nemen en gedegen plannen bedenken zijn nu net niet bepaald de sterkste kanten van de vier Homies.

Regisseur en acteurs

 • Jon Karthaus portrait

  Jon Karthaus

  Director

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Manuel Broekman portrait

  Manuel Broekman

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Charlie-Chan Dagelet, portrait

  Charlie-Chan Dagelet,

  Actor

 • Carolien Spoor portrait

  Carolien Spoor

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

Trailers

Homies

Veel gehoord over Homies en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Homies heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Homies streamen

Wil je Homies, de movie met Robert de Hoog, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Homies zelfs gratis kijken.

Homies downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Homies ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Homies er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Homies torrent

Op zoek naar een torrent van Homies? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Homies te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Homies trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Homies. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.