Homies
%
59

Homies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homies

Moeite met waar je nou Homies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homies

Bekijk nog 12 bronnen

Samenvatting

Timo is er helemaal klaar voor om zijn ex-vriendin, die hem gedumpt heeft, terug te winnen. Om daarvoor te zorgen moet hij eindelijk zijn leven op de rit zien te krijgen. Hij moet meer verantwoordelijkheid nemen en gedisciplineerd werken aan de stap naar volwassenheid. Dit goede voornemen wordt ruw verstoord als Timo bij thuiskomst oog in oog staat met gewapende Russische maffia. Timo's huisgenoot Sebas moet iets bekennen. Sebas heeft per ongeluk een drugsdeal verstoord en nu moeten de jongens dit rechtzetten door binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne te verkopen voor de Russische maffia. Timo ziet het voornemen om een "volwassen leven" te leiden voor zijn ogen uiteen spatten. Timo, Sebas en hun twee huisgenoten Mark en Felix moeten een plan bedenken. Maar geen van hen heeft ervaring met drugsgebruik, laat staan met het verkopen van een dergelijke hoeveelheid. Diverse plannen passeren de revue: van doorgesnoven taxichauffeurs tot aan Turkse penoze. Hun dagen lijken geteld. Maar dan komt Timo op een idee…

Regisseur en acteurs

 • Jon Karthaus portrait

  Jon Karthaus

  Director

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Manuel Broekman portrait

  Manuel Broekman

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Charlie-Chan Dagelet, portrait

  Charlie-Chan Dagelet,

  Actor

 • Carolien Spoor portrait

  Carolien Spoor

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

Trailers

Homies

Homies streamen

Homies streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Homies downloaden

Zin om Homies te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Homies te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Homies torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Homies makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Homies trailer

Wil je er zeker van zijn dat Homies jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.