Homies
%
59

Homies

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Homies

Moeite met waar je nou Homies moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Homies

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Timo is er helemaal klaar voor om zijn ex-vriendin, die hem gedumpt heeft, terug te winnen. Om daarvoor te zorgen moet hij eindelijk zijn leven op de rit zien te krijgen. Hij moet meer verantwoordelijkheid nemen en gedisciplineerd werken aan de stap naar volwassenheid. Dit goede voornemen wordt ruw verstoord als Timo bij thuiskomst oog in oog staat met gewapende Russische maffia. Timo's huisgenoot Sebas moet iets bekennen. Sebas heeft per ongeluk een drugsdeal verstoord en nu moeten de jongens dit rechtzetten door binnen zeven dagen 22 kilo cocaïne te verkopen voor de Russische maffia. Timo ziet het voornemen om een "volwassen leven" te leiden voor zijn ogen uiteen spatten. Timo, Sebas en hun twee huisgenoten Mark en Felix moeten een plan bedenken. Maar geen van hen heeft ervaring met drugsgebruik, laat staan met het verkopen van een dergelijke hoeveelheid. Diverse plannen passeren de revue: van doorgesnoven taxichauffeurs tot aan Turkse penoze. Hun dagen lijken geteld. Maar dan komt Timo op een idee…

Regisseur en acteurs

 • Jon Karthaus portrait

  Jon Karthaus

  Director

 • Robert de Hoog portrait

  Robert de Hoog

  Actor

 • Manuel Broekman portrait

  Manuel Broekman

  Actor

 • Gijs Naber portrait

  Gijs Naber

  Actor

 • Tibor Lukács portrait

  Tibor Lukács

  Actor

 • Charlie-Chan Dagelet, portrait

  Charlie-Chan Dagelet,

  Actor

 • Carolien Spoor portrait

  Carolien Spoor

  Actor

 • Kiki van Deursen portrait

  Kiki van Deursen

  Actor

Trailers

Homies

Wil je Homies kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2015 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Homies streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Homies niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Homies zelfs gratis bekijken.

Homies downloaden

Wil je Homies ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Homies overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Homies torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Homies is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Homies trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Homies de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.