Homo Heights
%
36

Homo Heights

Kijk Homo Heights

Moeite met waar je nou Homo Heights moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Gay guru and fading icon Malcolm wants to escape from Homo Heights town, which is ruled by drag queen and leader of gay mafia Maria Callous.

Regisseur en acteurs

 • Quentin Crisp portait

  Quentin Crisp

  Malcolm

 • Stephen Sorrentino portait

  Stephen Sorrentino

  Maria Callous

 • Lea DeLaria portait

  Lea DeLaria

  Clementine

 • Michelle Hutchison portait

  Michelle Hutchison

  Blanche

Homo Heights

Zin om Homo Heights lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. Demovie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Homo Heights te bekijken voor je op een rijtje.

Homo Heights downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Homo Heights downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homo Heights. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Homo Heights er ook in SD heel goed uit.

Homo Heights streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Homo Heights net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Homo Heights hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Homo Heights helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Homo Heights torrent

Denk je dat je om Homo Heights te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Homo Heights trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Homo Heights de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.