Homophobic Friends

Homophobic Friends

Bekijk de trailer

Kijk Homophobic Friends

Moeite met waar je nou Homophobic Friends moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A veracious montage of the sitcom Friends sheds new light on homophobic attitudes in contemporary TV culture. The remixed supercut was created by Tijana Mamula who edited together 45 minutes of homophobic and heteronormative jokes from the 1990s sitcom Friends.

Regisseur en acteurs

 • Matthew Perry portait

  Matthew Perry

  Chandler Bing

 • Jennifer Aniston portait

  Jennifer Aniston

  Rachel Green

 • David Schwimmer portait

  David Schwimmer

  Ross Geller

 • Lisa Kudrow portait

  Lisa Kudrow

  Phoebe Buffay

 • Courteney Cox portait

  Courteney Cox

  Monica Geller

 • Matt LeBlanc portait

  Matt LeBlanc

  Joey Tribbiani

Trailers

Homophobic Friends

Benieuwd naar Homophobic Friends? Een movie bekijken was nog nooit zo makkelijk. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je movies als Homophobic Friends kunt bekijken.

Homophobic Friends streamen

Wil je Homophobic Friends streamen? Dat is ontzettend makkelijk! Met een paar drukken op de knop bekijk je de movie met Kevin Spacey op je televisie, laptop, tablet of smartphone. De meeste streamingdiensten kun je de eerste maand geheel vrijblijvend uitproberen. Zo kun je Homophobic Friends gratis kijken. Ben je overtuigd? Het afsluiten van een abonnement is zo geregeld en kost je niet veel.

Homophobic Friends downloaden

movies als Homophobic Friends kun je vaak ook downloaden voor offline gebruik. Het voordeel daarvan is dat je de movie ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Zo kijk je zelfs in de Sahara naar Homophobic Friends. Ideaal! Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homophobic Friends. De HD-versie ziet er op een grote televisie mooier uit, maar de SD-versie neemt minder ruimte in beslag. Wel zo handig, als je smartphone al propvol zit.

Homophobic Friends torrent

Als je movies vroeger online wilde bekijken was je aangewezen op illegale torrent-sites. Die zijn niet alleen verboden, maar bevatten ook vaak virussen en malware. Je doet er dus verstandig aan om Homophobic Friends te kijken via legale alternatieven. Dan ben je altijd verzekerd van de beste kwaliteit en hoef je niet bang te zijn voor troep.

Homophobic Friends trailer

Er zijn nog nooit zoveel movies uitgekomen als nu, dus soms is het lastig kiezen. Niet zeker of Homophobic Friends je volgende verslaving wordt? Kijk eerst even naar de trailer. Die helpt vaak bij het maken van je keuze!