Homoti
%
36

Homoti

Kijk Homoti

Moeite met waar je nou Homoti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The second Turkish E.T. rip-off, this time centring around a tabloid photographer tasked with taking photos of "UFOs" by throwing pot lids in the air, but low-and-behold a real-life space ship crash lands just as he's taking the photos! Out comes Homoti, the crash-landed alien, and he takes the alien home to his apartment complex where his mother, their gay neighbour, and various other friends and acquaintances interact with Homoti. Will Homoti ever make it home? Or will the tabloids, or even just the residents of the apartment complex, keep the alien grounded?

Homoti

Zin om Homoti lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De komedie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om Homoti te bekijken voor je op een rijtje.

Homoti downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je Homoti downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van Homoti. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet Homoti er ook in SD heel goed uit.

Homoti streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je Homoti net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je Homoti hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je Homoti helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

Homoti torrent

Denk je dat je om Homoti te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

Homoti trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of Homoti de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.