Homoti
%
36

Homoti

Kijk Homoti

Moeite met waar je nou Homoti moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

The second Turkish E.T. rip-off, this time centring around a tabloid photographer tasked with taking photos of "UFOs" by throwing pot lids in the air, but low-and-behold a real-life space ship crash lands just as he's taking the photos! Out comes Homoti, the crash-landed alien, and he takes the alien home to his apartment complex where his mother, their gay neighbour, and various other friends and acquaintances interact with Homoti. Will Homoti ever make it home? Or will the tabloids, or even just the residents of the apartment complex, keep the alien grounded?

Homoti

Wil je Homoti kijken? De movie vanuit 1987 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Homoti op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Homoti met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Homoti downloaden

Het downloaden van Homoti is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Homoti ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Homoti streamen

Het streamen van Homoti heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Homoti online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Homoti kijkt. Ideaal!

Homoti torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Homoti. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Homoti trailer

Bekijk eerst even de trailer van Homoti voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.