Miele
%
68

Miele

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Miele

Moeite met waar je nou Miele moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Miele

Samenvatting

MIELE draait om de eigenzinnige Irene, wonend aan de kustlijn van Rome denken haar vriend en haar vader dat zij studeert, maar in werkelijkheid smokkelt ze inslaapmiddelen voor honden van Mexico naar Italië. Werkend onder de naam Miele (honing), is het haar taak om terminaal zieken in waardigheid te laten sterven door ze het inslaapmiddel toe te dienen. Op een dag brengt ze een nieuwe "cliënt" een fatale dosis, maar dan blijkt dat de man wel de wens heeft om te sterven, maar niet ziek is. Irene is vastbesloten niet verantwoordelijk te zijn voor zijn dood. Vanuit dit punt zijn Irene en de man, zijn naam is Grimaldi, ongewild tot elkaar veroordeeld. Er ontstaat een bijzondere band tussen de twee, waardoor Irene's leven voor altijd zal veranderen.

Regisseur en acteurs

 • Valeria Golino portait

  Valeria Golino

  Director

 • Jasmine Trinca portait

  Jasmine Trinca

  Irène

 • Carlo Cecchi portrait

  Carlo Cecchi

  Signor Grimaldi

 • Libero De Rienzo portait

  Libero De Rienzo

  Rocco

 • Vinicio Marchioni portait

  Vinicio Marchioni

  Actor

 • Iaia Forte portait

  Iaia Forte

  Actor

 • Valeria Bilello portait

  Valeria Bilello

  Actor

Trailers

Miele

Wil je Miele kijken? De movie van Valeria Golino uit 2014 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om Miele op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om Miele met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

Miele downloaden

Het downloaden van Miele is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je Miele ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

Miele streamen

Het streamen van Miele heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je Miele online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar Miele kijkt. Ideaal!

Miele torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van Miele. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

Miele trailer

Bekijk eerst even de trailer van Miele voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.