Honey (Bal)
%
72

Honey (Bal)

Kijk Honey (Bal)

Moeite met waar je nou Honey (Bal) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige Yusuf leeft met zijn vader Yakup, een imker, en moeder Zehra in een afgelegen streek in Noordoost Turkije. Vol bewondering kijkt hij naar de werkzaamheden van zijn vader die diep in het bos zijn bijenkorven hoog in de bomen plaatst. Voor het jongetje is het donkere bos een plek vol mysterie en avontuur, waar hij van alles leert over de kracht van de natuur. Maar het leven verandert; Yakup trekt steeds verder de bergen in om de uitstervende Kaukasische bij honing te laten produceren. En Yusuf gaat voor het eerst naar school, waar andere kinderen hem uitlachen omdat hij stottert en moeite heeft met lezen. Wanneer Yakup op een dag niet terugkeert, doet Yusuf zijn mond niet meer open. Hij besluit diep het bos in te gaan om zijn vader te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Semih Kaplanoğlu portait

  Semih Kaplanoğlu

  Director

 • Alev Uçarer portrait

  Alev Uçarer

  Actor

 • Erdal Besikçioglu portait

  Erdal Besikçioglu

  Yakup

 • Tülin Özen portait

  Tülin Özen

  Zehra

 • Bora Altaş portait

  Bora Altaş

  Yusuf

Honey (Bal)

Wil je Honey (Bal) kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2010 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Honey (Bal) streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Honey (Bal) niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Honey (Bal) zelfs gratis bekijken.

Honey (Bal) downloaden

Wil je Honey (Bal) ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Honey (Bal) overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Honey (Bal) torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Honey (Bal) is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Honey (Bal) trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Honey (Bal) de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.