Honey (Bal)
%
72

Honey (Bal)

Kijk Honey (Bal)

Moeite met waar je nou Honey (Bal) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige Yusuf leeft met zijn vader Yakup, een imker, en moeder Zehra in een afgelegen streek in Noordoost Turkije. Vol bewondering kijkt hij naar de werkzaamheden van zijn vader die diep in het bos zijn bijenkorven hoog in de bomen plaatst. Voor het jongetje is het donkere bos een plek vol mysterie en avontuur, waar hij van alles leert over de kracht van de natuur. Maar het leven verandert; Yakup trekt steeds verder de bergen in om de uitstervende Kaukasische bij honing te laten produceren. En Yusuf gaat voor het eerst naar school, waar andere kinderen hem uitlachen omdat hij stottert en moeite heeft met lezen. Wanneer Yakup op een dag niet terugkeert, doet Yusuf zijn mond niet meer open. Hij besluit diep het bos in te gaan om zijn vader te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Semih Kaplanoğlu portait

  Semih Kaplanoğlu

  Director

 • Alev Uçarer portrait

  Alev Uçarer

  Actor

 • Erdal Besikçioglu portait

  Erdal Besikçioglu

  Yakup

 • Tülin Özen portait

  Tülin Özen

  Zehra

 • Bora Altaş portait

  Bora Altaş

  Yusuf

Honey (Bal)

Honey (Bal) streamen

Honey (Bal) streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Honey (Bal) downloaden

Zin om Honey (Bal) te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Honey (Bal) te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Honey (Bal) torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Honey (Bal) makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Honey (Bal) trailer

Wil je er zeker van zijn dat Honey (Bal) jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.