Honey (Bal)
%
72

Honey (Bal)

Kijk Honey (Bal)

Moeite met waar je nou Honey (Bal) moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

De zesjarige Yusuf leeft met zijn vader Yakup, een imker, en moeder Zehra in een afgelegen streek in Noordoost Turkije. Vol bewondering kijkt hij naar de werkzaamheden van zijn vader die diep in het bos zijn bijenkorven hoog in de bomen plaatst. Voor het jongetje is het donkere bos een plek vol mysterie en avontuur, waar hij van alles leert over de kracht van de natuur. Maar het leven verandert; Yakup trekt steeds verder de bergen in om de uitstervende Kaukasische bij honing te laten produceren. En Yusuf gaat voor het eerst naar school, waar andere kinderen hem uitlachen omdat hij stottert en moeite heeft met lezen. Wanneer Yakup op een dag niet terugkeert, doet Yusuf zijn mond niet meer open. Hij besluit diep het bos in te gaan om zijn vader te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Semih Kaplanoğlu portait

  Semih Kaplanoğlu

  Director

 • Alev Uçarer portrait

  Alev Uçarer

  Actor

 • Erdal Besikçioglu portait

  Erdal Besikçioglu

  Yakup

 • Tülin Özen portait

  Tülin Özen

  Zehra

 • Bora Altaş portait

  Bora Altaş

  Yusuf

Honey (Bal)

Veel gehoord over Honey (Bal) en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt Honey (Bal) heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

Honey (Bal) streamen

Wil je Honey (Bal), de movie met Alev Uçarer, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je Honey (Bal) zelfs gratis kijken.

Honey (Bal) downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je Honey (Bal) ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet Honey (Bal) er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

Honey (Bal) torrent

Op zoek naar een torrent van Honey (Bal)? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van Honey (Bal) te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

Honey (Bal) trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van Honey (Bal). Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.