Hotel Mumbai
%
90

Hotel Mumbai

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hotel Mumbai

Moeite met waar je nou Hotel Mumbai moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hotel Mumbai

Samenvatting

Het beklemmende en waargebeurde verhaal over de verwoestende aanslagen in het Taj Mahal Hotel in Mumbai en de moedige acties van de medewerkers van het hotel. November 2008, een groep zwaar bewapende Pakistaanse terroristen opent de aanval op het wereldberoemde Taj Mahal Palace Hotel in India. Gedurende 68 uur zitten honderden mensen gevangen in het hotel en vechten ze voor hun leven als blijkt dat de commando's te ver weg zijn om op korte termijn te helpen. De plaatselijke politie grijpt in en het hotelpersoneel stelt zelfs in deze verschrikkelijke omstandigheden de veiligheid van hun gasten voorop. De hoofdrollen in deze film worden gespeeld door Oscargenomineerde acteur Dev Patel (Slumdog Millionair & Lion), Anupam Kher (Silver Linings Playbook), Armie Hammer (Call Me By Your Name) en Nazanin Boniadi (Homeland).

Regisseur en acteurs

 • Anthony Maras portrait

  Anthony Maras

  Director

 • Armie Hammer portait

  Armie Hammer

  David

 • Dev Patel portait

  Dev Patel

  Arjun

 • Nazanin Boniadi portait

  Nazanin Boniadi

  Zahra

 • Jason Isaacs portait

  Jason Isaacs

  Vasili

 • Natasha Liu Bordizzo portait

  Natasha Liu Bordizzo

  Bree

 • Anupam Kher portait

  Anupam Kher

  Hemant Oberoi

 • Tilda Cobham-Hervey portait

  Tilda Cobham-Hervey

  Sally

 • Sachin Joab portait

  Sachin Joab

  Vijay Goswami

 • Rodney Afif portait

  Rodney Afif

  Maitre D

Trailers

Hotel Mumbai

Benieuwd naar Hotel Mumbai? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hotel Mumbai draait.

Hotel Mumbai in de bioscoop

Hotel Mumbai draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hotel Mumbai.

Hotel Mumbai streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hotel Mumbai te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hotel Mumbai een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hotel Mumbai zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hotel Mumbai torrent

Op zoek naar een torrent van Hotel Mumbai? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hotel Mumbai zonder zorgen.

Hotel Mumbai downloaden

Als Hotel Mumbai binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hotel Mumbai trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hotel Mumbai de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.