Hotel Transylvania 3

Hotel Transylvania 3

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hotel Transylvania 3

Moeite met waar je nou Hotel Transylvania 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hotel Transylvania 3

Bekijk nog 13 bronnen

Weten in welke bioscopen Hotel Transylvania 3 draait?

Samenvatting

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Regisseur en acteurs

 • Genndy Tartakovsky portait

  Genndy Tartakovsky

  Director

 • Adam Sandler portait

  Adam Sandler

  Dracula (voice)

 • Andy Samberg portait

  Andy Samberg

  Johnny (voice)

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Mavis (voice)

Trailers

Hotel Transylvania 3

Benieuwd naar Hotel Transylvania 3? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hotel Transylvania 3 draait.

Hotel Transylvania 3 in de bioscoop

Hotel Transylvania 3 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hotel Transylvania 3.

Hotel Transylvania 3 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hotel Transylvania 3 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hotel Transylvania 3 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hotel Transylvania 3 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hotel Transylvania 3 torrent

Op zoek naar een torrent van Hotel Transylvania 3? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hotel Transylvania 3 zonder zorgen.

Hotel Transylvania 3 downloaden

Als Hotel Transylvania 3 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hotel Transylvania 3 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hotel Transylvania 3 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.