Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Moeite met waar je nou Hotel Transylvania 3: Summer Vacation moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Bekijk nog 10 bronnen

Samenvatting

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met onze favoriete monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie Drac doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen. De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters. In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad). Geregisseerd door Genndy Tartakovsky. Scenario door Genndy Tartakovsky en Michael McCullers.

Regisseur en acteurs

 • Genndy Tartakovsky portait

  Genndy Tartakovsky

  Director

 • Adam Sandler portait

  Adam Sandler

  Dracula (voice)

 • Andy Samberg portait

  Andy Samberg

  Johnny (voice)

 • Selena Gomez portait

  Selena Gomez

  Mavis (voice)

Trailers

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation

Op zoek naar Hotel Transylvania 3: Summer Vacation? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation streamen

Het streamen van movies als Hotel Transylvania 3: Summer Vacation heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Hotel Transylvania 3: Summer Vacation waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Hotel Transylvania 3: Summer Vacation dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Hotel Transylvania 3: Summer Vacation te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Hotel Transylvania 3: Summer Vacation trailer

Weet je nog niet zeker of Hotel Transylvania 3: Summer Vacation jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.