House of Cards
7.7

House of Cards

Nu Kijken
Bekijk de trailer

Kijk House of Cards

Moeite met waar je nou House of Cards moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het volledige aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het volledige aanbod voor House of Cards

Samenvatting

Ruth keert samen met haar kinderen, Sally en Michael, terug naar huis na maanden afwezigheid. Samen met haar echtgenoot verrichtte ze archeologische opgravingswerken in Zuid-Amerika. Toen haar man dodelijk ten val kwam, zette ze zijn werk verder. Tijd om echt te rouwen was er noch voor haar, noch voor haar kinderen. Vooral de nog erg jonge Sally heeft het verlies van haar vader nog niet kunnen verwerken. Ze gelooft dan ook de uitleg van één van de expeditiewerkers die beweert dat haar papa gewoon naar de maan verhuisd is en dat een woordenloos contact mogelijk is in dromen, in de stilte van de nacht. Prompt hult Sally zich in stilzwijgen. Het kind gaat zich ook steeds vreemder gedragen : ze zoekt grote hoogtes op, wellicht om dichter bij haar vader te geraken. De schoolleiding maakt zich zorgen en contacteert een arts die veel met autisten werkt, in de hoop dat hij de stilte zal kunnen doorbreken. Ruth maakt zich echter sterk dat zij de muur zal kunnen slopen die Sally rond zichzelf heeft opgebouwd. Beiden hebben hetzelfde doel, maar een andere methodiek en dat brengt hen niet dichter bij elkaar.

Regiseur en acteurs

 • Michael Lessac portrait

  Michael Lessac

  Director

 • Kathleen Turner portait

  Kathleen Turner

  Ruth Matthews

 • Tommy Lee Jones portait

  Tommy Lee Jones

  Jake Beerlander

 • Asha Menina portrait

  Asha Menina

  Sally Matthews

 • Shiloh Strong portait

  Shiloh Strong

  Michael Matthews

 • Esther Rolle portait

  Esther Rolle

  Adelle

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op dvd/Blu-ray en op tv. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

app store linkApp Storegoogle play store linkPlay Store

House of Cards

Wil jij House of Cards zien? Waarom zou je House of Cards dan illegaal downloaden? Kies voor een van de vele andere manieren om House of Cards te kunnen zien.

House of Cards torrent

Ga niet voor gedoe met twijfelachtige torrents van House of Cards! Kies toch gewoon voor het alternatief. Dat is veilig, snel en bovendien legaal. Met de app van Film.nl worden alle aanbieders van House of Cards mooi op een rijtje gezet. Zodat jij zelf kunt kiezen. Beter kan het niet!

House of Cards streamen

Er is een kans dat House of Cards momenteel te streamen is. Dankzij de diverse aanbieders gewoon legaal. Het kan voorkomen dat een film nog niet via een stream te zien is. Bijvoorbeeld omdat die nog in de bioscoop draait. Kun je 'm daar niet zien of heb je 'm net gemist, kijk dan naar een van de beschikbare streams van House of Cards met behulp van Film.nl. Dan kijk je legaal en zonder zorgen. Gewoon online kijken, als jij dat wilt én wanneer j

House of Cards in de bioscoop

Ook House of Cards laat zich natuurlijk geweldig ervaren op het witte doek, in de bioscoop. Maar het kan voorkomen dat de film er niet meer te zien is. Of nog niet draait. In allebei de gevallen kan Film.nl je helpen. Maak gebruik van de handige zoekfunctie om te zien waar de film wel te zien is. Of wanneer je 'm kunt verwachten.

House of Cards trailer

Alvast zien wat je de film te bieden heeft, kijk dan eerst naar de trailer van House of Cards. Je kunt de film - na het zien van trailers - ook op je watchlist zetten. Dan houden wij je op de hoogte als hij in de bioscoop gaat draaien of op een andere manier beschikbaar komt.