How to Train Your Dragon 3
%
100

How to Train Your Dragon 3

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk How to Train Your Dragon 3

Moeite met waar je nou How to Train Your Dragon 3 moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor How to Train Your Dragon 3

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen How to Train Your Dragon 3 draait?

Samenvatting

Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken. Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak op. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

Regisseur en acteurs

 • Dean DeBlois portait

  Dean DeBlois

  Director

 • Jay Baruchel portait

  Jay Baruchel

  Hiccup Horrendous Haddock III (voice)

 • Craig Ferguson portait

  Craig Ferguson

  Gobber the Belch (voice)

 • Gerard Butler portait

  Gerard Butler

  Stoick the Vast (voice)

 • America Ferrera portait

  America Ferrera

  Astrid Hofferson (voice)

 • Jonah Hill portait

  Jonah Hill

  Snotlout Jorgenson (voice)

 • Christopher Mintz-Plasse portait

  Christopher Mintz-Plasse

  Fishlegs Ingerman (voice)

 • T.J. Miller portait

  T.J. Miller

  Tuffnut Thorston (voice)

 • Kristen Wiig portait

  Kristen Wiig

  Ruffnut Thorston (voice)

 • Cate Blanchett portait

  Cate Blanchett

  Valka (voice)

 • Djimon Hounsou portait

  Djimon Hounsou

  Drago Bludvist (voice)

Trailers

How to Train Your Dragon 3

Benieuwd naar How to Train Your Dragon 3? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar How to Train Your Dragon 3 draait.

How to Train Your Dragon 3 in de bioscoop

How to Train Your Dragon 3 draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor How to Train Your Dragon 3.

How to Train Your Dragon 3 streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra How to Train Your Dragon 3 te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat How to Train Your Dragon 3 een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je How to Train Your Dragon 3 zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

How to Train Your Dragon 3 torrent

Op zoek naar een torrent van How to Train Your Dragon 3? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je How to Train Your Dragon 3 zonder zorgen.

How to Train Your Dragon 3 downloaden

Als How to Train Your Dragon 3 binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

How to Train Your Dragon 3 trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of How to Train Your Dragon 3 de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.