Hustlers

Hustlers

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk Hustlers

Moeite met waar je nou Hustlers moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Hustlers

Bekijk nog 85 bronnen

Weten in welke bioscopen Hustlers draait?

Samenvatting

De getalenteerde strippers Romana (Jennifer Lopez) en Daisy (Constance Wu) zien hun inkomsten zo sterk verminderen na de beurscrash van 2008 dat ze besluiten om de rollen om te draaien. Door hun voormalige Wall Street klanten op te lichten leiden ze al snel een luxueus en decadent leventje. Maar wanneer hebzucht de overhand krijgt, wordt hun vriendschap bedreigd en komt ook de sterke arm der wet om de hoek kijken…. Hustlers is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Het werd voor het eerst gepubliceerd in het New York Magazine door Jessica Pressler 'The Hustlers at Scores'.

Regisseur en acteurs

 • Lorene Scafaria portait

  Lorene Scafaria

  Director

 • Constance Wu portait

  Constance Wu

  Actor

 • Jennifer Lopez portait

  Jennifer Lopez

  Actor

 • Cardi B portait

  Cardi B

  Actor

 • Mercedes Ruehl portait

  Mercedes Ruehl

  Actor

 • Lili Reinhart portait

  Lili Reinhart

  Actor

 • Keke Palmer portait

  Keke Palmer

  Actor

 • Julia Stiles portait

  Julia Stiles

  Actor

 • Trace Lysette portait

  Trace Lysette

  Actor

 • Mette Towley portait

  Mette Towley

  Actor

Trailers

Hustlers

Benieuwd naar Hustlers? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar Hustlers draait.

Hustlers in de bioscoop

Hustlers draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor Hustlers.

Hustlers streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra Hustlers te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat Hustlers een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je Hustlers zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

Hustlers torrent

Op zoek naar een torrent van Hustlers? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je Hustlers zonder zorgen.

Hustlers downloaden

Als Hustlers binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

Hustlers trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of Hustlers de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.