I Am David
%
73

I Am David

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am David

Moeite met waar je nou I Am David moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am David

Samenvatting

Zeven jaar na de Tweede Wereldoorlog slaagt de 12-jarige David erin om te ontsnappen uit een Bulgaars communistisch concentratiekamp, waar hij het grootste gedeelte van z'n leven heeft doorgebracht. David heeft enkel een stuk brood, een kompas en een verzegelde brief, die hij zo snel mogelijk naar Kopenhagen moet brengen. Het wordt een helse tocht vol gevaren, eenzaamheid en honger.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portrait

  Paul Feig

  director

 • Lucy Russell portrait

  Lucy Russell

  actor

 • Paul Feig portrait

  Paul Feig

  actor

 • Francesco De Vito portrait

  Francesco De Vito

  actor

 • Roberto Attias portrait

  Roberto Attias

  actor

 • Paco Reconti portrait

  Paco Reconti

  actor

 • Silvia De Santis portrait

  Silvia De Santis

  actor

 • Hristo Shopov portrait

  Hristo Shopov

  actor

 • Joan Plowright portrait

  Joan Plowright

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Ben Tibber portrait

  Ben Tibber

  actor

Trailers

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

I Am David

Veel gehoord over I Am David en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I Am David heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I Am David streamen

Wil je I Am David, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I Am David zelfs gratis kijken.

I Am David downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I Am David ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I Am David er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I Am David torrent

Op zoek naar een torrent van I Am David? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I Am David te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I Am David trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I Am David. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.