I Am David
%
73

I Am David

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am David

Moeite met waar je nou I Am David moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am David

Samenvatting

Zeven jaar na de Tweede Wereldoorlog slaagt de 12-jarige David erin om te ontsnappen uit een Bulgaars communistisch concentratiekamp, waar hij het grootste gedeelte van z'n leven heeft doorgebracht. David heeft enkel een stuk brood, een kompas en een verzegelde brief, die hij zo snel mogelijk naar Kopenhagen moet brengen. Het wordt een helse tocht vol gevaren, eenzaamheid en honger.

Regisseur en acteurs

 • Paul Feig portrait

  Paul Feig

  director

 • Lucy Russell portrait

  Lucy Russell

  actor

 • Paul Feig portrait

  Paul Feig

  actor

 • Francesco De Vito portrait

  Francesco De Vito

  actor

 • Roberto Attias portrait

  Roberto Attias

  actor

 • Paco Reconti portrait

  Paco Reconti

  actor

 • Silvia De Santis portrait

  Silvia De Santis

  actor

 • Hristo Shopov portrait

  Hristo Shopov

  actor

 • Joan Plowright portrait

  Joan Plowright

  actor

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Ben Tibber portrait

  Ben Tibber

  actor

Trailers

I Am David

Op zoek naar I Am David? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

I Am David streamen

Het streamen van movies als I Am David heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als I Am David waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je I Am David dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

I Am David downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als I Am David te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

I Am David torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

I Am David trailer

Weet je nog niet zeker of I Am David jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.