Ik ben Frankie
%
50

Ik ben Frankie

Kijk Ik ben Frankie

Moeite met waar je nou Ik ben Frankie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

Frankie Gaines looks like a typical teenager, but she's actually a cutting edge, experimental android who must hide her true identity to avoid being tracked down by the evil tech company EGG Labs.

Regisseur en acteurs

 • Alex Hook portrait

  Alex Hook

  Frankie Gaines

 • Nicole Alyse Nelson portrait

  Nicole Alyse Nelson

  Dayton Reyes

 • Mohana Krishnan portrait

  Mohana Krishnan

  Tammy Gilroy

 • Uriel Baldesco portrait

  Uriel Baldesco

  Lucia Baxter

 • Kristi Beckett portrait

  Kristi Beckett

  Makayla

 • Armani Barrett portrait

  Armani Barrett

  Byron Patrick

 • Sophia Forest portrait

  Sophia Forest

  Jenny Gaines

 • Mark Jacobson portrait

  Mark Jacobson

  PEGS1

 • Michael Laurino portait

  Michael Laurino

  Will Gaines

 • Carrie Schroeder portrait

  Carrie Schroeder

  Dr. Sigourney Gaines

 • Carson Rowland portrait

  Carson Rowland

  Cole Reyes

Ik ben Frankie

Op zoek naar Ik ben Frankie? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

Ik ben Frankie streamen

Het streamen van movies als Ik ben Frankie heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als Ik ben Frankie waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je Ik ben Frankie dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

Ik ben Frankie downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als Ik ben Frankie te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

Ik ben Frankie torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

Ik ben Frankie trailer

Weet je nog niet zeker of Ik ben Frankie jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.