Ik ben Frankie
%
50

Ik ben Frankie

Nu kijken

Kijk Ik ben Frankie

Moeite met waar je nou Ik ben Frankie moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Ik ben Frankie

Samenvatting

Frankie Gaines looks like a typical teenager, but she's actually a cutting edge, experimental android who must hide her true identity to avoid being tracked down by the evil tech company EGG Labs.

Regisseur en acteurs

 • Alex Hook portrait

  Alex Hook

  Frankie Gaines

 • Nicole Alyse Nelson portrait

  Nicole Alyse Nelson

  Dayton Reyes

 • Mohana Krishnan portrait

  Mohana Krishnan

  Tammy Gilroy

 • Uriel Baldesco portrait

  Uriel Baldesco

  Lucia Baxter

 • Kristi Beckett portrait

  Kristi Beckett

  Makayla

 • Armani Barrett portrait

  Armani Barrett

  Byron Patrick

 • Sophia Forest portrait

  Sophia Forest

  Jenny Gaines

 • Mark Jacobson portrait

  Mark Jacobson

  PEGS1

 • Michael Laurino portait

  Michael Laurino

  Will Gaines

 • Carrie Schroeder portrait

  Carrie Schroeder

  Dr. Sigourney Gaines

 • Carson Rowland portrait

  Carson Rowland

  Cole Reyes

Ik ben Frankie

Wil je Ik ben Frankie kijken? Dat kan op verschillende manieren. Als je de movie uit 2017 online wilt kijken, kun je kiezen tussen streamen en downloaden. Beide opties hebben voordelen. Wij zetten ze op een rijtje.

Ik ben Frankie streamen

Er zijn steeds meer opties om movies online te kijken. Streamen is misschien wel de populairste. Daarmee hoef je Ik ben Frankie niet eerst te downloaden, maar is het gewoon een kwestie van kijken en genieten. Als je voor het eerst een abonnement bij een streamingdienst neemt, betaal je de eerste maanden vaak helemaal niets. Zo kun je Ik ben Frankie zelfs gratis bekijken.

Ik ben Frankie downloaden

Wil je Ik ben Frankie ook zonder internetverbinding kunnen kijken? Dan is downloaden een goede optie. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om movies voor een fijne prijs te downloaden. Zo bekijk je Ik ben Frankie overal. Of je nou in de bus, in een bos of op een berg zit.

Ik ben Frankie torrent

Vroeger was je voor het online bekijken van movies aangewezen op torrents. Bij een torrent van Ik ben Frankie is de kans groot dat je virussen of malware binnenhaalt. Met de legale alternatieven van tegenwoordig weet je zeker dat je goede kwaliteit in huis haalt, dat er ondertiteling bij zit en dat je computer, tablet of smartphone niet besmet wordt. Ideaal!

Ik ben Frankie trailer

Op zoek naar een goede movie, maar weet je niet zeker of Ik ben Frankie de movie voor jou is? Bekijk eerst even de trailer! Wel overtuigd, maar wil je hem op een later moment bekijken? Zet hem op je watchlist, dan vind je hem heel makkelijk terug.