I AM Hardwell Living the Dream
%
90

I AM Hardwell Living the Dream

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I AM Hardwell Living the Dream

Moeite met waar je nou I AM Hardwell Living the Dream moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I AM Hardwell Living the Dream

Samenvatting

Duizenden mensen staan in het donker. Achter de draaitafel zit Robbert van de Corput nog één keer zijn tracklist te checken. Als hij gaat staan licht het podium op. Hij spreidt zijn armen, lichtbanen schieten door het stadion en de eerste track overspoelt het uitzinnige publiek. Hij is Hardwell; in oktober 2013 uitgeroepen tot beste DJ van de wereld. In Amsterdam trapt hij zijn eerste concertshow ‘I AM Hardwell’ af, maar zijn faam gaat sneller dan hij zelf kan reizen. Boekingen lopen op, de venues worden groter en de shows raken steeds sneller uitverkocht. De druk neemt toe en Hardwell wil bewijzen dat hij met recht op nummer 1 staat. Het resulteert in een bijzondere reis, zowel on- als off stage, langs 34 wereldsteden. Met als hoogtepunt een uitverkocht Madison Square Garden in New York. Beleef I AM Hardwell dichterbij, persoonlijker en spectaculairder dan ooit!

Regisseur en acteurs

  • Robin Piree portrait

    Robin Piree

    Director

  • Robbert van de Corput portrait

    Robbert van de Corput

    Actor

Trailers

I AM Hardwell Living the Dream

I AM Hardwell Living the Dream streamen

I AM Hardwell Living the Dream streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

I AM Hardwell Living the Dream downloaden

Zin om I AM Hardwell Living the Dream te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als I AM Hardwell Living the Dream te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

I AM Hardwell Living the Dream torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als I AM Hardwell Living the Dream makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

I AM Hardwell Living the Dream trailer

Wil je er zeker van zijn dat I AM Hardwell Living the Dream jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.