I Am Legend
%
72

I Am Legend

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Legend

Moeite met waar je nou I Am Legend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Legend

Bekijk nog 11 bronnen

Samenvatting

Een medicijn dat als geneesmiddel tegen kanker werd aangeprezen zorgt voor opschudding nadat mensen die het gebruiken in monsters veranderden. Slechts een klein deel van de bevolking, zoals de vroegere wetenschapper Robert Neville, is immuun voor het genetisch gemanipuleerde virus. Als enige overgebleven inwoner van Manhattan probeert hij met behulp van zijn eigen bloed een vaccin te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Francis Lawrence portrait

  Francis Lawrence

  director

 • Dash Mihok portrait

  Dash Mihok

  actor

 • Willow Smith portrait

  Willow Smith

  actor

 • Salli Richardson-Whitfield portrait

  Salli Richardson-Whitfield

  actor

 • Charlie Tahan portrait

  Charlie Tahan

  actor

 • Alice Braga portrait

  Alice Braga

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

Trailers

I Am Legend

Zin om I Am Legend lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De actie movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Am Legend te bekijken voor je op een rijtje.

I Am Legend downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Am Legend downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Am Legend. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Am Legend er ook in SD heel goed uit.

I Am Legend streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Am Legend net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Am Legend hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Am Legend helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Am Legend torrent

Denk je dat je om I Am Legend te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Am Legend trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Am Legend de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.