I Am Legend
%
72

I Am Legend

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Legend

Moeite met waar je nou I Am Legend moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Legend

Bekijk nog 12 bronnen

Weten in welke bioscopen I Am Legend draait?

Samenvatting

Een medicijn dat als geneesmiddel tegen kanker werd aangeprezen zorgt voor opschudding nadat mensen die het gebruiken in monsters veranderden. Slechts een klein deel van de bevolking, zoals de vroegere wetenschapper Robert Neville, is immuun voor het genetisch gemanipuleerde virus. Als enige overgebleven inwoner van Manhattan probeert hij met behulp van zijn eigen bloed een vaccin te vinden.

Regisseur en acteurs

 • Francis Lawrence portrait

  Francis Lawrence

  director

 • Dash Mihok portrait

  Dash Mihok

  actor

 • Willow Smith portrait

  Willow Smith

  actor

 • Salli Richardson-Whitfield portrait

  Salli Richardson-Whitfield

  actor

 • Charlie Tahan portrait

  Charlie Tahan

  actor

 • Alice Braga portrait

  Alice Braga

  actor

 • Will Smith portrait

  Will Smith

  actor

Trailers

I Am Legend

Benieuwd naar I Am Legend? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar I Am Legend draait.

I Am Legend in de bioscoop

I Am Legend draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor I Am Legend.

I Am Legend streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra I Am Legend te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat I Am Legend een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je I Am Legend zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

I Am Legend torrent

Op zoek naar een torrent van I Am Legend? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je I Am Legend zonder zorgen.

I Am Legend downloaden

Als I Am Legend binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

I Am Legend trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of I Am Legend de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.