I Am Not a Witch

I Am Not a Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Not a Witch

Moeite met waar je nou I Am Not a Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Not a Witch

Bekijk nog 1 bron

Weten in welke bioscopen I Am Not a Witch draait?

Samenvatting

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om "samen zaken te doen" en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.

Regisseur en acteurs

 • Rungano Nyoni portrait

  Rungano Nyoni

  Director

 • Maggie Mulubwa portrait

  Maggie Mulubwa

  Shula

 • Henry B.J. Phiri portrait

  Henry B.J. Phiri

  Mr. Banda

 • Gloria Huwiler portrait

  Gloria Huwiler

  Tourist

 • Nellie Munamonga portrait

  Nellie Munamonga

  Police Officer

 • Dyna Mufuni portrait

  Dyna Mufuni

  Leader

 • Nancy Murilo portrait

  Nancy Murilo

  Charity

 • Ritah Mubanga portrait

  Ritah Mubanga

  Sequinned Witch

 • Chileshe Kalimamukwento portrait

  Chileshe Kalimamukwento

  Witness

 • Travers Merrill portrait

  Travers Merrill

  Farmer

Trailers

I Am Not a Witch

Benieuwd naar I Am Not a Witch? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar I Am Not a Witch draait.

I Am Not a Witch in de bioscoop

I Am Not a Witch draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor I Am Not a Witch.

I Am Not a Witch streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra I Am Not a Witch te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat I Am Not a Witch een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je I Am Not a Witch zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

I Am Not a Witch torrent

Op zoek naar een torrent van I Am Not a Witch? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je I Am Not a Witch zonder zorgen.

I Am Not a Witch downloaden

Als I Am Not a Witch binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

I Am Not a Witch trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of I Am Not a Witch de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.