I Am Not a Witch

I Am Not a Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Not a Witch

Moeite met waar je nou I Am Not a Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Not a Witch

Bekijk nog 1 bron

Samenvatting

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om "samen zaken te doen" en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.

Regisseur en acteurs

 • Rungano Nyoni portrait

  Rungano Nyoni

  Director

 • Maggie Mulubwa portrait

  Maggie Mulubwa

  Shula

 • Henry B.J. Phiri portrait

  Henry B.J. Phiri

  Mr. Banda

 • Gloria Huwiler portrait

  Gloria Huwiler

  Tourist

 • Nellie Munamonga portrait

  Nellie Munamonga

  Police Officer

 • Dyna Mufuni portrait

  Dyna Mufuni

  Leader

 • Nancy Murilo portrait

  Nancy Murilo

  Charity

 • Ritah Mubanga portrait

  Ritah Mubanga

  Sequinned Witch

 • Chileshe Kalimamukwento portrait

  Chileshe Kalimamukwento

  Witness

 • Travers Merrill portrait

  Travers Merrill

  Farmer

Trailers

I Am Not a Witch

Op zoek naar I Am Not a Witch? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

I Am Not a Witch streamen

Het streamen van movies als I Am Not a Witch heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als I Am Not a Witch waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je I Am Not a Witch dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

I Am Not a Witch downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als I Am Not a Witch te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

I Am Not a Witch torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

I Am Not a Witch trailer

Weet je nog niet zeker of I Am Not a Witch jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.