I Am Not a Witch

I Am Not a Witch

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Not a Witch

Moeite met waar je nou I Am Not a Witch moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Not a Witch

Samenvatting

Na een incident in haar dorp wordt de 9-jarige Zambiaanse Shula beschuldigd van hekserij. Tijdens de korte rechtszaak wordt ze schuldig bevonden en verbannen naar een heksenkolonie. Haar nieuwe leven bestaat uit werken op het land met de andere heksen en als een attractie te worden bekeken door toeristen. Shula's lot lijkt te verbeteren als meneer Banda zich over haar ontfermt om "samen zaken te doen" en de publiciteit met haar opzoekt. Terwijl haar leven besloten lijkt, staat het jonge meisje voor de keuze: haar lot als heks accepteren of het risico nemen en voor vrijheid kiezen.

Regisseur en acteurs

 • Rungano Nyoni portrait

  Rungano Nyoni

  Director

 • Maggie Mulubwa portrait

  Maggie Mulubwa

  Shula

 • Henry B.J. Phiri portrait

  Henry B.J. Phiri

  Mr. Banda

 • Gloria Huwiler portrait

  Gloria Huwiler

  Tourist

 • Nellie Munamonga portrait

  Nellie Munamonga

  Police Officer

 • Dyna Mufuni portrait

  Dyna Mufuni

  Leader

 • Nancy Murilo portrait

  Nancy Murilo

  Charity

 • Ritah Mubanga portrait

  Ritah Mubanga

  Sequinned Witch

 • Chileshe Kalimamukwento portrait

  Chileshe Kalimamukwento

  Witness

 • Travers Merrill portrait

  Travers Merrill

  Farmer

Trailers

I Am Not a Witch

Veel gehoord over I Am Not a Witch en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I Am Not a Witch heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I Am Not a Witch streamen

Wil je I Am Not a Witch, de movie met Maggie Mulubwa, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I Am Not a Witch zelfs gratis kijken.

I Am Not a Witch downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I Am Not a Witch ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I Am Not a Witch er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I Am Not a Witch torrent

Op zoek naar een torrent van I Am Not a Witch? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I Am Not a Witch te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I Am Not a Witch trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I Am Not a Witch. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.