I Am Not Your Negro
%
76

I Am Not Your Negro

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Not Your Negro

Moeite met waar je nou I Am Not Your Negro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Not Your Negro

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In 1979 beschreef James Baldwin in een brief aan zijn literaire agent zijn volgende project, Remember This House. Het zou een revolutionair en persoonlijk boek worden over drie vermoorde vrienden: Malcolm X, Medgar Evers en Martin Luther King jr. Bij Baldwins dood in 1987 waren slechts dertig pagina’s van het manuscript klaar. In I Am Not Your Negro verbeeldt regisseur Raoul Peck het boek dat James Baldwin nooit afmaakte. Het resultaat is een radicaal, actueel onderzoek over ras in Amerika, waarbij Peck gebruik maakt van bijzonder archiefmateriaal en Samuel L. Jackson de teksten van Baldwin uitspreekt. De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter. De film stelt vragen bij de manier waarop Hollywood en de Amerikaanse samenleving met Afro-Amerikanen omgaan en uiteindelijk – via de levens en gewelddadige dood van Malcolm X, Medgar Evers en Martin Luther King jr. – waar Amerika voor staat.

Regisseur en acteurs

  • Raoul Peck portrait

    Raoul Peck

    Director

  • Samuel L. Jackson portait

    Samuel L. Jackson

    Narration (voice)

Trailers

I Am Not Your Negro

Wil je I Am Not Your Negro kijken? De movie van Raoul Peck uit 2017 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I Am Not Your Negro op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I Am Not Your Negro met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I Am Not Your Negro downloaden

Het downloaden van I Am Not Your Negro is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I Am Not Your Negro ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I Am Not Your Negro streamen

Het streamen van I Am Not Your Negro heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I Am Not Your Negro online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I Am Not Your Negro kijkt. Ideaal!

I Am Not Your Negro torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I Am Not Your Negro. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I Am Not Your Negro trailer

Bekijk eerst even de trailer van I Am Not Your Negro voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.