I Am Not Your Negro
%
76

I Am Not Your Negro

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Not Your Negro

Moeite met waar je nou I Am Not Your Negro moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Not Your Negro

Bekijk nog 2 bronnen

Samenvatting

In 1979 beschreef James Baldwin in een brief aan zijn literaire agent zijn volgende project, Remember This House. Het zou een revolutionair en persoonlijk boek worden over drie vermoorde vrienden: Malcolm X, Medgar Evers en Martin Luther King jr. Bij Baldwins dood in 1987 waren slechts dertig pagina’s van het manuscript klaar. In I Am Not Your Negro verbeeldt regisseur Raoul Peck het boek dat James Baldwin nooit afmaakte. Het resultaat is een radicaal, actueel onderzoek over ras in Amerika, waarbij Peck gebruik maakt van bijzonder archiefmateriaal en Samuel L. Jackson de teksten van Baldwin uitspreekt. De documentaire is een reis door de zwarte geschiedenis die de Burgerrechtenbeweging uit de jaren zestig verbindt met het huidige #BlackLivesMatter. De film stelt vragen bij de manier waarop Hollywood en de Amerikaanse samenleving met Afro-Amerikanen omgaan en uiteindelijk – via de levens en gewelddadige dood van Malcolm X, Medgar Evers en Martin Luther King jr. – waar Amerika voor staat.

Regisseur en acteurs

  • Raoul Peck portrait

    Raoul Peck

    Director

  • Samuel L. Jackson portait

    Samuel L. Jackson

    Narration (voice)

Trailers

I Am Not Your Negro

Veel gehoord over I Am Not Your Negro en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I Am Not Your Negro heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I Am Not Your Negro streamen

Wil je I Am Not Your Negro, de movie met Samuel L. Jackson, streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I Am Not Your Negro zelfs gratis kijken.

I Am Not Your Negro downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I Am Not Your Negro ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I Am Not Your Negro er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I Am Not Your Negro torrent

Op zoek naar een torrent van I Am Not Your Negro? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I Am Not Your Negro te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I Am Not Your Negro trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I Am Not Your Negro. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.