I Am The Blues
%
79

I Am The Blues

Kijk I Am The Blues

Moeite met waar je nou I Am The Blues moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A musical journey through the swamps of the Louisiana Bayou, the juke joints of the Mississippi Delta and Moonshine soaked BBQs in the North Mississippi Hill Country. Visiting the last original blues devils, many in their 80's, still living in the deep south, working without management and touring the Chitlin' Circuit. Let Bobby Rush, Barbara Lynn, Henry Gray, Carol Fran, Lazy Lester, Bilbo Walker, RL Boyce, Jimmy 'Duck' Holmes, Lil Buck Sinegal, LC Ulmer and their friends awaken the blues in all of us.

I Am The Blues

Zin om I Am The Blues lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Am The Blues te bekijken voor je op een rijtje.

I Am The Blues downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Am The Blues downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Am The Blues. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Am The Blues er ook in SD heel goed uit.

I Am The Blues streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Am The Blues net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Am The Blues hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Am The Blues helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Am The Blues torrent

Denk je dat je om I Am The Blues te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Am The Blues trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Am The Blues de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.