I Am the Pretty Thing That Lives in the House
%
47

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Moeite met waar je nou I Am the Pretty Thing That Lives in the House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Samenvatting

A nervous nurse who scares easily finds herself caring for an ailing horror novelist while living in a house with hidden secrets.

Regisseur en acteurs

 • Osgood Perkins portrait

  Osgood Perkins

  director

 • Paula Prentiss portrait

  Paula Prentiss

  actor

 • Lucy Boynton portrait

  Lucy Boynton

  actor

 • Bob Balaban portrait

  Bob Balaban

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

Trailers

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Veel gehoord over I Am the Pretty Thing That Lives in the House en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I Am the Pretty Thing That Lives in the House heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House streamen

Wil je I Am the Pretty Thing That Lives in the House, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I Am the Pretty Thing That Lives in the House zelfs gratis kijken.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I Am the Pretty Thing That Lives in the House ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I Am the Pretty Thing That Lives in the House er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House torrent

Op zoek naar een torrent van I Am the Pretty Thing That Lives in the House? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I Am the Pretty Thing That Lives in the House te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I Am the Pretty Thing That Lives in the House trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I Am the Pretty Thing That Lives in the House. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.