I Am the Pretty Thing That Lives in the House
%
47

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Moeite met waar je nou I Am the Pretty Thing That Lives in the House moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Samenvatting

A nervous nurse who scares easily finds herself caring for an ailing horror novelist while living in a house with hidden secrets.

Regisseur en acteurs

 • Osgood Perkins portrait

  Osgood Perkins

  director

 • Paula Prentiss portrait

  Paula Prentiss

  actor

 • Lucy Boynton portrait

  Lucy Boynton

  actor

 • Bob Balaban portrait

  Bob Balaban

  actor

 • Ruth Wilson portrait

  Ruth Wilson

  actor

Trailers

I Am the Pretty Thing That Lives in the House

Zin om I Am the Pretty Thing That Lives in the House lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De horror movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Am the Pretty Thing That Lives in the House te bekijken voor je op een rijtje.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Am the Pretty Thing That Lives in the House downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Am the Pretty Thing That Lives in the House. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Am the Pretty Thing That Lives in the House er ook in SD heel goed uit.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Am the Pretty Thing That Lives in the House net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Am the Pretty Thing That Lives in the House hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Am the Pretty Thing That Lives in the House helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House torrent

Denk je dat je om I Am the Pretty Thing That Lives in the House te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Am the Pretty Thing That Lives in the House trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Am the Pretty Thing That Lives in the House de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.