I Am Wrath
%
53

I Am Wrath

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Am Wrath

Moeite met waar je nou I Am Wrath moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Am Wrath

Bekijk nog 4 bronnen

Samenvatting

Stanley is machteloos als zijn vrouw Vivian bruut door tuig wordt vermoord in een parkeergarage. Haar dood is al niet te verkroppen, maar hij slaat pas echt door als de corrupte politie de daders laat lopen. Stanley zoekt zijn oude vriend Dennis op, waarmee hij in het verleden al het nodige geweld heeft meegemaakt. Met de hulp van Dennis start Stanley een wraakactie die er voor zorgt dat de mannen die Vivian vermoord hebben én de foute agenten het zwaar te verduren krijgen. Heel zwaar.

Regisseur en acteurs

 • Chuck Russell portait

  Chuck Russell

  Director

 • John Travolta portait

  John Travolta

  Stanley Hill

 • Christopher Meloni portait

  Christopher Meloni

  Dennis

 • Rebecca De Mornay portait

  Rebecca De Mornay

  Vivian Hill

 • Amanda Schull portait

  Amanda Schull

  Abbie

 • Patrick St. Esprit portait

  Patrick St. Esprit

  Governor Meserve

 • Sam Trammell portait

  Sam Trammell

  Det. Gibson

 • Luis Da Silva Jr. portait

  Luis Da Silva Jr.

  Charley

 • Llysa Rie Lesaka portait

  Llysa Rie Lesaka

  Katya

 • Doris Morgado portait

  Doris Morgado

  Rosa

 • Melissa Bolona portrait

  Melissa Bolona

  News Reporter

 • Paul Sloan portait

  Paul Sloan

  Lemi K

 • David Hutchison portait

  David Hutchison

  Crew #1

Trailers

I Am Wrath

Wil je I Am Wrath kijken? De movie van Chuck Russell uit 2016 is online op meerdere plekken te vinden. Met de komst van online movie aanbieders is het makkelijker dan ooit om I Am Wrath op de bank of in bed te kijken, onder het genot van een bak popcorn. En om I Am Wrath met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een eindeloze zoektocht. Die zit er namelijk meteen bij!

I Am Wrath downloaden

Het downloaden van I Am Wrath is ontzettend makkelijk. Vroeger was je aangewezen op virusgevoelige torrent-sites, maar tegenwoordig zijn er legio legale alternatieven. Daarbij heb je vaak de keuze tussen downloaden en streamen. Downloaden heeft als voordeel dat je I Am Wrath ook kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt.

I Am Wrath streamen

Het streamen van I Am Wrath heeft ook grote voordelen. Zo hoef je niet te wachten totdat de movie gedownload is, maar is het een kwestie van op de knop drukken en genieten. Er zijn steeds meer streamingdiensten waarmee je I Am Wrath online kunt kijken. Een abonnement kost je geen vermogen en veel streamingdiensten geven je een leuke kennismakingskorting, waardoor je de eerste maand zelfs gratis naar I Am Wrath kijkt. Ideaal!

I Am Wrath torrent

Er was een tijd, lang geleden, dat je op zoek moest naar torrents om een movie online te downloaden. Dat is al lang niet meer zo. Er zijn tegenwoordig legio goede, veilige alternatieven voor het bekijken of downloaden van I Am Wrath. Handig, want die torrents hebben niet alleen als nadeel dat ze illegaal zijn, maar ze brengen vaak ook nog eens virussen met zich mee.

I Am Wrath trailer

Bekijk eerst even de trailer van I Am Wrath voordat je op de play-knop drukt, want als je die vrije avond besteedt aan een movie is het wel zo lekker om van tevoren te weten of te weten of het je tijd waard is.