I, Anna
%
61

I, Anna

Bekijk de trailer

Kijk I, Anna

Moeite met waar je nou I, Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een appartement in Londen wordt een man dood aangetroffen, bruut vermoord. Hoofdinspecteur Bernie Reid (Gabriel Byrne), een sombere, tobberige man die een echtscheiding in het vooruitzicht heeft, is als eerste ter plaatse maar wordt afgeleid door een korte ontmoeting met een raadselachtige vrouw. Tijdens het onderzoek gaan Bernie's gedachten terug naar deze vrouw (Charlotte Rampling), die hij opspoort en volgt. Wanneer ze elkaar eindelijk ontmoeten op een feestje is er wederzijdse aantrekkingskracht, maar ontrafelt zich ook langzaam een duister mysterie.

Regisseur en acteurs

 • Barnaby Southcombe portrait

  Barnaby Southcombe

  Director

 • Charlotte Rampling portait

  Charlotte Rampling

  Anna Welles

 • Gabriel Byrne portait

  Gabriel Byrne

  D.C.I. Bernie Reid

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Emmy

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  D.I. Kevin Franks

 • Jodhi May portait

  Jodhi May

  Janet Stone

 • Ralph Brown portait

  Ralph Brown

  George Stone

 • Max Deacon portait

  Max Deacon

  Stevie

 • Honor Blackman portait

  Honor Blackman

  Joan

 • Jumayn Hunter portait

  Jumayn Hunter

  Actor

Trailers

I, Anna

Zin om I, Anna lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I, Anna te bekijken voor je op een rijtje.

I, Anna downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I, Anna downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I, Anna. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I, Anna er ook in SD heel goed uit.

I, Anna streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I, Anna net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I, Anna hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I, Anna helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I, Anna torrent

Denk je dat je om I, Anna te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I, Anna trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I, Anna de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.