I, Anna
%
61

I, Anna

Bekijk de trailer

Kijk I, Anna

Moeite met waar je nou I, Anna moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

In een appartement in Londen wordt een man dood aangetroffen, bruut vermoord. Hoofdinspecteur Bernie Reid (Gabriel Byrne), een sombere, tobberige man die een echtscheiding in het vooruitzicht heeft, is als eerste ter plaatse maar wordt afgeleid door een korte ontmoeting met een raadselachtige vrouw. Tijdens het onderzoek gaan Bernie's gedachten terug naar deze vrouw (Charlotte Rampling), die hij opspoort en volgt. Wanneer ze elkaar eindelijk ontmoeten op een feestje is er wederzijdse aantrekkingskracht, maar ontrafelt zich ook langzaam een duister mysterie.

Regisseur en acteurs

 • Barnaby Southcombe portrait

  Barnaby Southcombe

  Director

 • Charlotte Rampling portait

  Charlotte Rampling

  Anna Welles

 • Gabriel Byrne portait

  Gabriel Byrne

  D.C.I. Bernie Reid

 • Hayley Atwell portait

  Hayley Atwell

  Emmy

 • Eddie Marsan portait

  Eddie Marsan

  D.I. Kevin Franks

 • Jodhi May portait

  Jodhi May

  Janet Stone

 • Ralph Brown portait

  Ralph Brown

  George Stone

 • Max Deacon portait

  Max Deacon

  Stevie

 • Honor Blackman portait

  Honor Blackman

  Joan

 • Jumayn Hunter portait

  Jumayn Hunter

  Actor

Trailers

I, Anna

Op zoek naar I, Anna? Je kunt de movie heel makkelijk online kijken, via streamingdiensten. Wij zetten de grootste voordelen van streaming voor je op een rijtje.

I, Anna streamen

Het streamen van movies als I, Anna heeft onze levens een stuk makkelijker gemaakt. Vroeger moesten we thuisblijven om onze favoriete movie te kunnen zien. En als je één keer een aflevering had gemist, was je meteen de pineut. Nu stream je movies als I, Anna waar en wanneer je maar wilt. En door de kennismakingsacties kun je de streamingdienst vaak eerst een maand uitproberen. Zo bekijk je I, Anna dus zelfs helemaal gratis. Raak je verslaafd aan het streamen? Geen probleem. Een abonnement afsluiten is heel makkelijk en kost je niet veel. Ideaal, toch?

I, Anna downloaden

Steeds meer streamingdiensten bieden je ook de mogelijkheid om movies als I, Anna te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je in de trein, de bus of het vliegtuig lekker doorgaan waar je gebleven was. Vaak kun je ook zelf kiezen in welk formaat je de movie wilt downloaden. Handig, want anders zit je smartphone of tablet binnen de kortste keren tot de nok vol.

I, Anna torrent

Er was een tijd dat het legale online movie-aanbod schaars was, waardoor je aangewezen was op illegale alternatieven als torrent-websites. Met de komst van de vele streamingdiensten is dat voorgoed voorbij. En dat is maar goed ook, want torrent-website zijn niet alleen illegaal, maar brengen vaak ook veel virussen met zich mee. Kies je voor een legale streaming-aanbieder, dan ben je verzekerd van de beste beeldkwaliteit en hoef je niet hoef je niet het hele internet over te struinen.

I, Anna trailer

Weet je nog niet zeker of I, Anna jouw movie is? Bekijk de trailer eens. Die vertelt je vaak een hoop.