I Could Never Be Your Woman
%
60

I Could Never Be Your Woman

Nu kijken
Bekijk de trailer

Kijk I Could Never Be Your Woman

Moeite met waar je nou I Could Never Be Your Woman moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Could Never Be Your Woman

Samenvatting

De gescheiden tv-producer Rosie gaat op zoek naar een nieuw komisch talent, maar tijdens de castings krijgt ze de ene ongeschikte kandidaat na de andere voorgeschoteld. Maar alles verandert zodra de acteur Adam op de laatste knip binnenvalt. Rosie smelt meteen voor de charmes van deze twintiger. De liefde is wederzijds en voor Adam betekent hun eerste kus de start van een droomrelatie, maar voor Rosie is dit het begin van een stortvloed aan onzekerheden over haar uiterlijk en over hun leeftijdsverschil.

Regisseur en acteurs

 • Amy Heckerling portrait

  Amy Heckerling

  director

 • Jim Caviezel portrait

  Jim Caviezel

  actor

 • Claudia Karvan portrait

  Claudia Karvan

  actor

 • Tracey Ullman portrait

  Tracey Ullman

  actor

 • Sarah Alexander portrait

  Sarah Alexander

  actor

 • Jon Lovitz portrait

  Jon Lovitz

  actor

 • Fred Willard portrait

  Fred Willard

  actor

 • Stacey Dash portrait

  Stacey Dash

  actor

 • Saoirse Ronan portrait

  Saoirse Ronan

  actor

 • Paul Rudd portrait

  Paul Rudd

  actor

 • Michelle Pfeiffer portrait

  Michelle Pfeiffer

  actor

Trailers

I Could Never Be Your Woman

Veel gehoord over I Could Never Be Your Woman en wordt het tijd om er zelf eens aan te beginnen? Je kunt I Could Never Be Your Woman heel makkelijk online kijken. Geen gedoe, gewoon op de play-button rammen.

I Could Never Be Your Woman streamen

Wil je I Could Never Be Your Woman, de movie met , streamen? Dat is een fluitje van een cent. En het allermooiste? De meeste streamingdiensten kun je eerst een maand vrijblijvend uitproberen. Dus met een beetje geluk kun je I Could Never Be Your Woman zelfs gratis kijken.

I Could Never Be Your Woman downloaden

Steeds meer diensten geven je de mogelijkheid om movies te downloaden voor offline gebruik. Zo kun je I Could Never Be Your Woman ook kijken als je geen toegang hebt tot internet. Soms kun je ook zelf kiezen in welke kwaliteit je een movie wilt downloaden. Bekijk van tevoren dus even hoeveel geheugen je nog overhebt. Hoge kwaliteit is leuk, maar niet altijd nodig. Zeker op het scherm van je telefoon ziet I Could Never Be Your Woman er ook geweldig uit op een lagere resolutie.

I Could Never Be Your Woman torrent

Op zoek naar een torrent van I Could Never Be Your Woman? Daar kleven flink wat nadelen aan. Torrents zijn niet alleen verboden, maar de torrentsites zijn vaak ook gevaarlijk voor je smartphone, tablet of laptop. Voor je het weet haal je niet favoriete movie binnen, maar een virus. En daarmee wordt een stuk lastiger om van I Could Never Be Your Woman te genieten. Gelukkig zijn er legio legale alternatieven om je favoriete movie te kijken. En het is nog veel makkelijker ook!

I Could Never Be Your Woman trailer

Aan movies is er bepaald geen gebrek. Te gek, maar dat maakt het ook lastig kiezen. Kijk daarom eerst even de trailer van I Could Never Be Your Woman. Dan weet je zeker of je jouw spaarzame uurtjes eraan moet besteden.