I Dream In Another Language
%
63

I Dream In Another Language

Kijk I Dream In Another Language

Moeite met waar je nou I Dream In Another Language moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Geen bronnen beschikbaar.

Samenvatting

A millenary language agonizes: Its last two speakers, Evaristo and Isauro (70´s) had a quarrel 50 years ago and haven't spoken to each other since. Martin, a linguist, will undertake the challenge of bringing the two old friends back together and convince them to talk again in order for him to be able to obtain a record of the language. Yet, hidden in the past, in the core of the jungle, lies a secret hidden in the language that makes it difficult to believe that the heart of Zikril will beat again.

Regisseur en acteurs

 • Ernesto Contreras portrait

  Ernesto Contreras

  Director

 • Fernando Álvarez Rebeil portrait

  Fernando Álvarez Rebeil

  Martin

 • Eligio Meléndez portrait

  Eligio Meléndez

  Evaristo

 • José Manuel Poncelis portrait

  José Manuel Poncelis

  Isauro

 • Fátima Molina portrait

  Fátima Molina

  Lluvia

 • Juan Pablo de Santiago portrait

  Juan Pablo de Santiago

  Evaristo joven

 • Hoze Meléndez portait

  Hoze Meléndez

  Isauro joven

 • Norma Angélica portrait

  Norma Angélica

  Flaviana

 • Mónica Miguel portrait

  Mónica Miguel

  Jacinta

 • Nicolasa Ortíz Monasterio portrait

  Nicolasa Ortíz Monasterio

  María

 • Héctor Jiménez portait

  Héctor Jiménez

  Santiago

 • José Concepción Macías portrait

  José Concepción Macías

  Fausto

 • Gabriela Cartol portrait

  Gabriela Cartol

  Marthita

 • Juan Antonio Llanes portrait

  Juan Antonio Llanes

  Sacerdote

 • Mardonio Carballo portrait

  Mardonio Carballo

  Silverio

I Dream In Another Language

Zin om I Dream In Another Language lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De drama movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Dream In Another Language te bekijken voor je op een rijtje.

I Dream In Another Language downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Dream In Another Language downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Dream In Another Language. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Dream In Another Language er ook in SD heel goed uit.

I Dream In Another Language streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Dream In Another Language net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Dream In Another Language hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Dream In Another Language helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Dream In Another Language torrent

Denk je dat je om I Dream In Another Language te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Dream In Another Language trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Dream In Another Language de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.