I Dream Of Dance
%
90

I Dream Of Dance

Nu kijken

Kijk I Dream Of Dance

Moeite met waar je nou I Dream Of Dance moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Dream Of Dance

Samenvatting

A legendary dance teacher transforms the lives of the kids she teaches, inspiring them to overcome obstacles, perfect their craft, and compete for a chance to claim the title of Top Teen dance group in North America.

Regisseur en acteurs

 • Maria Demeshkina Peek portrait

  Maria Demeshkina Peek

  Director

 • Denise Wall portait

  Denise Wall

  Herself

 • Travis Wall portait

  Travis Wall

  Himself

 • Stephen Boss portait

  Stephen Boss

  Himself

 • Allison Holker portait

  Allison Holker

  Herself

 • Kenny Wormald portait

  Kenny Wormald

  Himself

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

I Dream Of Dance

I Dream Of Dance streamen

I Dream Of Dance streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

I Dream Of Dance downloaden

Zin om I Dream Of Dance te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als I Dream Of Dance te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

I Dream Of Dance torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als I Dream Of Dance makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

I Dream Of Dance trailer

Wil je er zeker van zijn dat I Dream Of Dance jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.