I Dream of Wires
%
68

I Dream of Wires

Nu kijken

Kijk I Dream of Wires

Moeite met waar je nou I Dream of Wires moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Dream of Wires

Samenvatting

An independent documentary film about the phenomenal resurgence of the modular synthesizer — exploring the passions, obsessions and dreams of people who have dedicated part of their lives to this esoteric electronic music machine. Inventors, musicians, and enthusiasts are interviewed about their relationship with the modular synthesizer — for many, it's an all-consuming passion.

Regisseur en acteurs

 • Robert Fantinatto portrait

  Robert Fantinatto

  Director

 • Trent Reznor portait

  Trent Reznor

  Trent Reznor

 • Gary Numan portrait

  Gary Numan

  Gary Numan

I Dream of Wires

Zin om I Dream of Wires lekker thuis op de bank te kijken? Dat is een fluitje van een cent. De documentaire movie is op meerdere manieren te bekijken. We zetten alle opties om I Dream of Wires te bekijken voor je op een rijtje.

I Dream of Wires downloaden

Downloaden is nog steeds heel populair, ondanks de opkomst van streamingdiensten. En dat is niet gek, want als je I Dream of Wires downloadt, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook zonder internetverbinding. Er zijn verschillende aanbieders die je de mogelijkheid geven om een movie te downloaden. Meestal kun je kiezen voor een HD-versie of een SD-versie van I Dream of Wires. Kijk je op een grote televisie, dan is de HD-versie een goede optie. Maar als je hem op een laptop of smartphone bekijkt, ziet I Dream of Wires er ook in SD heel goed uit.

I Dream of Wires streamen

Heb je toegang tot internet? Dan kun je I Dream of Wires net zo goed streamen. Het voordeel daarvan is dat de movie geen geheugen opslokt en je hoeft niet te wachten totdat je I Dream of Wires hebt gedownload. Kwestie van popcorn neerzetten, op de knop drukken en gaan! Elke streamingdienst heeft een eigen aanbod, maar vaak geven ze je de mogelijkheid om de dienst de eerste maand vrijblijvend uit te proberen. Zo bekijk je I Dream of Wires helemaal gratis. Overtuigd van een dienst? Een abonnement is zo gepiept, en vaak kost het je minder dan een tientje per maand.

I Dream of Wires torrent

Denk je dat je om I Dream of Wires te kijken nog steeds op zoek moet naar een torrent? Goed nieuws: dat is al lang niet meer het geval. Tegenwoordig zijn er verschillende alternatieven voor illegale torrents. Je hoeft dus niet meer op zoek naar torrents op websites die bulken van de virussen.

I Dream of Wires trailer

Zin in een movieavond, maar nog niet zeker of I Dream of Wires de movie voor dit moment is? Bekijk de trailer, en je weet het binnen enkele minuten. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog even op een aanbieder naar keus te klikken.