I Hate Valentine's Day
%
47

I Hate Valentine's Day

Nu kijken

Kijk I Hate Valentine's Day

Moeite met waar je nou I Hate Valentine's Day moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor I Hate Valentine's Day

Bekijk nog 2 bronnen

Weten in welke bioscopen I Hate Valentine's Day draait?

Samenvatting

Genevieve is dol op Valentijnsdag omdat ze dan gouden zaken doet als bloemiste. Ze gelooft niet in de ware liefde of relaties, maar date er lustig op los. Haar regel: maximaal vijf afspraakjes met dezelfde man en dan op naar de volgende. Alles verandert echter wanneer ze Greg ontmoet, die in dezelfde straat een restaurant opent.

Regisseur en acteurs

 • Nia Vardalos portrait

  Nia Vardalos

  director

 • Jay O. Sanders portrait

  Jay O. Sanders

  actor

 • Rachel Dratch portrait

  Rachel Dratch

  actor

 • Judah Friedlander portrait

  Judah Friedlander

  actor

 • Jason Mantzoukas portrait

  Jason Mantzoukas

  actor

 • Mike Starr portrait

  Mike Starr

  actor

 • Gary Wilmes portrait

  Gary Wilmes

  actor

 • Zoe Kazan portrait

  Zoe Kazan

  actor

 • Amir Arison portrait

  Amir Arison

  actor

 • Stephen Guarino portrait

  Stephen Guarino

  actor

 • John Corbett portrait

  John Corbett

  actor

 • Nia Vardalos portrait

  Nia Vardalos

  actor

I Hate Valentine's Day

Benieuwd naar I Hate Valentine's Day? Goed nieuws: de film draait op dit moment in de bioscoop. Met Film.nl weet je binnen no-time waar I Hate Valentine's Day draait.

I Hate Valentine's Day in de bioscoop

I Hate Valentine's Day draait op dit moment in de bioscoop. Bij ons kun je heel gemakkelijk zien waar de film draait en hoe laat. Klaar om tickets te kopen? Druk op de knop, en je wordt meteen doorgestuurd naar de site van de bioscoop. Daar kun je tickets kopen voor I Hate Valentine's Day.

I Hate Valentine's Day streamen

Zolang een film in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen. Maar zodra I Hate Valentine's Day te streamen is, vind je een link op Film.nl. Weet je al zeker dat I Hate Valentine's Day een must-see voor jou is? Dan kun hem heel makkelijk toevoegen aan je watchlist. Zo vind je de film met een paar drukken op de knop, en weet je het meteen als de film online te vinden is. Veel streamingdiensten kun je vrijblijvend uitproberen, dus als je wacht totdat de film online verschijnt, kun je I Hate Valentine's Day zelfs gratis bekijken. Vind je zo’n streamingdienst toch wel erg lekker werken, dan is het afsluiten van een abonnement heel kinderspel.

I Hate Valentine's Day torrent

Op zoek naar een torrent van I Hate Valentine's Day? Hoeft niet! Er zijn tegenwoordig legio legale alternatieven. Dat werkt niet alleen makkelijker, maar is ook veel veiliger. Op torrent-sites loopt je laptop, tablet of smartphone de kans besmet te raken met virussen. Kies je voor een legaal alternatief, dan kijk je I Hate Valentine's Day zonder zorgen.

I Hate Valentine's Day downloaden

Als I Hate Valentine's Day binnenkort online verschijnt, kun je hem ook downloaden. Door de film te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken. Ook als je geen toegang hebt tot internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om films voor een vriendelijke prijs te downloaden, en ondertiteling zit er standaard bij. Let er wel op dat het downloaden van een film ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon. Als je niet genoeg ruimte hebt, is het misschien toch handiger om de film te streamen.

I Hate Valentine's Day trailer

Heb je zin in een avondje naar de bios, maar weet je niet zeker of I Hate Valentine's Day de juiste film voor het moment is? Bekijk eerst even de trailer. Die helpt je bij het maken van de goede beslissing.