Verboden te zuchten
%
61

Verboden te zuchten

Nu kijken

Kijk Verboden te zuchten

Moeite met waar je nou Verboden te zuchten moet kijken? Gedoe met downloaden? Film.nl is de enige plek waar je het aanbod van bioscopen, on-demand, winkels en Tv kan vinden!

Bekijk hieronder het aanbod voor Verboden te zuchten

Samenvatting

Brussel, 1999. De 26-jarige Joris heeft zijn lief, ouders en werk verlaten. Hij wil een nieuw leven beginnen in Portugal maar geraakt niet verder dan de desolate omgeving van Brussel-Zuid. Daar installeert hij zich in een hotel en kijkt vanop een afstand toe hoe de wereld verder draait. Drie dagen en drie nachten blijft hij in de greep van de stad, in een schemerzone tussen herinneren en vergeten, dromen en waken. Ondertussen ontmoet hij bizarre figuren zoals een dakloze dokter en een jonge non die zich op de drempel van de eeuwigheid waant ...

Populair

Vind alle films en series veilig en snel

Op zoek naar een film of serie? Weten waar je hem kunt vinden? In de bioscoop, on demand, op DVD/BluRay en op TV. Het hele aanbod vind je via Film.nl. Download nu de app!

Download de app:

Verboden te zuchten

Verboden te zuchten streamen

Verboden te zuchten streamen kost je niet meer dan een paar klikken. En als je al een abonnement op de streamingdienst hebt, ben je nog sneller klaar om het hele weekend te bingen! Een movie is natuurlijk nog veel leuker als je er met je beste vrienden over kunt praten. Met onze app deel je elke movie heel gemakkelijk met anderen. Superhandig, toch? Dachten wij nou ook!

Verboden te zuchten downloaden

Zin om Verboden te zuchten te kijken in een afgelegen bos waar een internetverbinding ver te zoeken is? Steeds meer diensten bieden je de mogelijkheid om movies als Verboden te zuchten te downloaden voor offline gebruik. Kies zelf in welke kwaliteit je de movie wilt, druk op de knop en je neemt hem overal mee naartoe!

Verboden te zuchten torrent

Lang, lang geleden was je aangewezen op illegale downloadsites als je online een movie wilde kijken. Tegenwoordig is dat wel anders. Met de komst van streamingdiensten is het bekijken van movies als Verboden te zuchten makkelijker dan ooit. Je hoeft nooit meer op zoek naar torrents die virussen met zich mee brengen.

Verboden te zuchten trailer

Wil je er zeker van zijn dat Verboden te zuchten jouw nieuwe verslaving wordt? Bekijk dan eerst even de trailer. Wel enthousiast, maar eerst zin in iets anders? Met onze app voeg je de movie gemakkelijk toe aan je watchlist. Dan vind je hem meteen terug op het moment dat je er wel klaar voor bent.